kone ja kukatSaimme tällä viikolla tunteita herättävän artikkelin miehen näkökulmasta, nimimerkillä pieni hiljainen mies.
Ihmissuhteet ovat välillä haastavia ja joskus niissä voi mokata lopullisesti.
Tekstejä on mukava saada, ihmisillä on niin monenlaisia ajatuksia ja on hienoa, että niitä voidaan toisillemme jakaa. Otan niitä mielelläni lisää vastaan sähköpostiosoitteeseeni toimisto@deittisirkus.fi.

Eräs henkilö halusi yllättää myös tällä viikolla ystävänsä ilmoittamalla itsensä ja ystävänsä Deittisirkuksen originaaliin speed datingiin. Ystävä saa tästä sovitusti tiedon vasta edellisenä päivänä. Aika kiva lahjaidea!

Tällä viikolla olen päivittänyt ahkerasti myös mediatietolistojamme paikkakuntakohtaisesti. Sekä etsinyt valmiiksi yhteystietoja niihin ravintoloihin, joihin sinkut ovat tapahtumiamme toivoneet.

Tuntuu, että yleissivistykseni on noussut tämän viikon aikana. Suomi on pieni maa, mutta omassa maantiedon osaamisessani on selkeästi kehitettävää. Yksi uusista tapahtumapaikoista on Rovaniemellä Roy Clubilla 10.10. Kävinkin kesälomalla siellä ja Roippari on tosi hyvä paikka. Ihmiset ovat Rovaniemellä mukavia ja ottavat avosylin vastaan. On jännittävää nähdä, kuinka Deittisirkus sinkkubileet siellä toimivat.

Tällä viikolla suosituin toivekuulutus Facebook-sivuillamme on ollut  ”Toivekuulutus 30-40 v miehet käsi ylös ja paikkakunta”. Kuulutellaankin vaikka tänään illalla vielä saman ikäluokan naisia. Lisäksi tietysti ylläpidämme Deittisirkuksen fb-sivuja, joissa keskitymme viestimään pääosin Deittisirkuksen toiminnasta, sieltä löytyy myös tämän viikon henkilöasiakkaidemme uutiskirjeemme. Mukavaa viikonloppua kaikille!

PS. Jussi Erkkilälle kiitos rakkausrunosta.

Deittiprinsessa Jenni

Deittiprinsessa,
Deittisirkuksen toimistoassistentti

www.deittisirkus.fi
https://www.facebook.com/Deittisirkus

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Makaroonilaatikko ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä