Aina on aikaa siihen, mitä oikeasti haluaa. Jos joku väittää esimerkiksi, ettei työkiireidensä vuoksi ehdi käymään treffeillä, niin on miljoona mahdollisuutta yhdistää työ ja deittailu. Deittisivut tarjoavat kaikille oman sopiva vaihtoehdon potentiaalisille deittikumppaneille, on sitten pääkriteerinä; ikä, varallisuus, yksinhuoltajuus tai vaikka urheilu.

Tässä 6 esimerkkiä työn ja deittailun yhdistämiseen.

  1. Lounastreffit, loistava tapa tavata arkena ja aikarajoite on sopiva ensitreffeille
  2. Työmatkatreffit, sovi yhteinen autokyyti tai junareissu
  3. Afterwork, rennosti suoraan duunista skumpalle ja pikkusuolaiselle
  4. Asiantuntijatreffit, hyödynnä ensitapaamisessa toisen osapuolen asiantuntemusta ja mixaa se
    omaan toimialaasi
  5. Messut, kutsu messuvieraaksi tai toisinpäin
  6. Tarjoa omaa osaamistasi, on se sitten hiustenleikkausta tai asennustyötä
Parisuhde on aina yksilöllinen asia.

Ei ole olemassa yhtä kaavaa siihen, mikä toimii kenenkin kanssa. Esimerkiksi työskenteleminen yhdessä voi olla joillekin aivan mahdoton ajatus ja puolestaan toisille täysin luonteva ratkaisu. Osa ihmisistä haluaa
sulkea ajatuksensa töihin liittyen kotiovensa kohdalla. Työ- ja siviilipersoona voivat erota myös niin suuresti, ettei yhdistäminen kävisi kuuloonkaan.

Mikäli kohdalle osuu niin sanotusti kuiva kausi, johtuu se sitten sinkkuudesta tai muuten omista valinnoista, niin erilaiset seksilelut tarjoavat loistavan mahdollisuuden pitää silti itsensä aktiivisena myös tällä saralla.

Osa ihmisistä suhtautuu seksiin seksinä ja osa kokee sen aina henkisen yhteyden konkreettisena jatkeena. Tämän vuoksi lelut ovat hyvä vaihtoehto eri elämäntilanteisiin. Parisuhteessa aikuisten leluilla saadaan
myös vaihtelua vällyjen väliin ja on tilanteita, jos vaikka on pidempi työreissu, niin oma leluosasto on suotuisampi vaihtoehto kuin naapurin jorma.