Tervehdys naiset, tiedän että sana ”tasokas” hiukan kalskahtaa, mutta tiivistää kuitenkin joitakin asioita yhteen listaamatta niitä tähän erikseen. Usein hyvät miehet ovat ahkeria ja aina ei ehdi käyttämään aikaa tarpeeksi siihen, että olisi oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja suppiloteorian mukaan sieltä seuloutuisi juuri se oikea henkilö oikeista syistä. Tämä mies ei löydy myöskään sosiaalisesta mediasta, eikä tinderistä. Mikäli olet aidosti kiinnostunut jatka lukemista ja ota yhteyttä. Välitän yhteystietosi eteenpäin, jos uskon että teillä olisi mahdollisuus yhteiseen tulevaisuuteen. Tämän jälkeen en puutu asiaan ja saatte sopia jatkosta keskenänne.

Olet huumorintajuinen, itsevarma ja sinulla on intohimoa elämässä. Mikäli sinulla on lapsia, niin he eivät ole enää pieniä. Pidät liikkumisesta ja olet tyytyväinen itseesi ja ulkonäköösi.

Olet mahdollisesti päässyt näkemään maailmaa ja omaat positiivisen elämänasenteeseen, johon ei mielellään kuulu uskonto tai jokin muu johdatus mikä määrittää ajattelutapaasi ja elämäntyyliäsi. Määrität itse oman ajatusmallisi ja olet sosiaalisesti pärjäävä. Olet ruuan suhteen kaikkiruokainen ja nautitkin hyvästä ruuasta ja viinistä.

Voit olla tumma tai vaalea, eikä ole väliä ovatko hiuksesi lyhyet tai pitkät, mutta toiveena on, että olisit alle 170 cm pitkä ja sopusuhtainen tai hoikka.

Pirkanmaa olisi suotuisa alue elämällesi nyt tai ainakin tulevaisuudessa. Omaat oman (työ)elämän ja arvostat yrittäjän elämäntyyliä.

Yst.terv. Anna
asiakaspalvelu@deittisirkus.fi

Ota yhteyttä