Palailin tällä viikolla lomalta Deittisirkus toimistoassistentin puikkoihin. Tuntuu mukavalta ja virallisemmalta tehdä töitä uudistetussa toimistossamme.

Minulta kysytään usein, että mitä ihmettä oikein teen työkseni. Joten tästä edespäin blogiani seuraamalla pääset jyvälle työtehtävistäni.

Deittisirkuksen tapahtumia on tulossa paljon, joten aloitin niiden parissa työskentelyn maanantaina rivakalla tahdilla. Ilmoitin ensimmäiseksi tapahtumista informaatiota eripuolille verkkojulkaisuihin. Seuraavaksi listasin Helsingin ja Tampereen Deittisirkuksen originaaliin speed datingiin lomani aikana ilmoittauttuneet henkilöt ylös. Ilmoittautuneiden sukupuolijakauman tasapainossa pitäminen on oleellista, esimerkiksi Helsingissä naiset varaavat paikat ajoissa loppuun.

Facebook on tärkeä pitää aktiivisena, sillä ylläpidämme Deittisirkuksen Facebook-sivujen lisäksi Suomen suurinta sinkkujen fb-sivua. Joten kirjoitin sinne heti päivityksiä lisää. On mahtava huomata, kuinka sosiaalisessamediassa ihmiset keskustelevat ja reagoivat toistensa vastauksiin ja ajatuksiin.

Käsittelin myös DBTL:ssa palautetut match-lomakkeet, joita tuli useampi postilaatikollinen. Täytyy sanoa, että ihmisillä on todella erilaisia käsialoja ja joskus niiden tulkinta vie aikaa. Asioin myös ensimmäistä kertaa AVONin kanssa, joka on uusi yhteistyökumppanimme.

Lisäksi olen tehnyt ja lähettänyt tällä viikolla kaksi uutiskirjettä ja ryhtynyt vastailemaan myös asiakaspalvelun sähköpostiin, tosin oma osoitteeni on toimisto@deittisirkus.fi. Vastasin itse myös ensimmäistä kertaa englanninkieliseen sähköpostiin asiakkaalle.

Lomalla oltuani tapahtumia oli paljon, joten tavarat joita tapahtumissa on mukana, olivat aivan sekaisin. Kun sain tärkeät asiat tehtyä, aloin selvitellä ja siistiä niitä. On hyvä tietää onko tavaroita tarpeeksi ja ennakoida tulevien tapahtumien mukaan.

Ensi perjantaina saat taas lukea uuden blogaukseni!

Deittiprinsessa Jenni

Deittiprinsessa,
Deittisirkuksen toimistoassistentti
www.deittisirkus.fi
https://www.facebook.com/Deittisirkus

kuva

Nimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Makaroonilaatikko ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä