Joensuussa on noin 17 843 yhden hengen taloutta. Reilut 8000 näistä on yksin asuvia miehiä ja noin 9800 yksin asuvia naisia. Lisäksi on noin reilut 2400 yhden vanhemman perhettä. 2 021 on sellaista, joissa nainen asuu yksin lasten kanssa ja 407, jossa mies asuu yksin lasten kanssa.
tiedotteeseenLove Bileisiin ei ole ennakkovarauksia ja ne pidetään Joensuun Bepopissa perjantaina 23.9.2016. Alkuohjelmassa on leikkimielisiä sokkotreffejä lennosta, parin löytäneet saavat myös lasin kuplivaa. Myöhemmässä vaiheessa järjestetään pop up pikadeitit, joihin voi ilmoittautua ja osallistua paikan päällä. ”Lisäksi jaossa on risteilyjä ja muuta mukavaa, joten kannattaa tulla paikalle ja mielellään ajoissa”, lisää Uusiheimala Deittisirkuksesta. Sinkkujen määrään liittyen

Joensuun alueen sinkkujen määrästä saa näiden lukujen valossa jonkin tyyppisen määrällisen käsityksen. ”On kuitenkin muistettava, että yksin asuminen ei tarkoita aina sitä ettei olisi sitoutunut parisuhteeseen tai se että jos asuu jonkun kanssa sitä, että olisi parisuhteessa”, muistuttaa Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.
Lisäksi esimerkiksi opiskelijoiden alle 30 vuotiaiden tilastointi on lähes mahdotonta vilkkaasti muuttuvien parisuhdestatusten vuoksi.

 

www.deittisirkus.fi

Deittisirkus LOVE BILEET pe 23.9. Joensuun Bepopissa, lue lisää täältä.

 

beautypopupfideittisirkus logo