Puhelimesta ja sosiaalisestamediasta on tullut mielestäni ihmisille pakkomielle. Enään ei keskitytä kunnolla meneillä olevaan hetkeen, vaan uppoudutaan nettiin. Olin itsekkin vapaana naisena some-addikti. Iltaisin, ennen nukkumaan menoa selasin vielä facebook- seinän. friends-775356_640

Parisuhteen aloitettuani, tuli muutos. Mieheni ei ole somessa ja hän ei ole koskaan ymmärtänyt asiaa. Itse en nähnyt mitään väärää siinä, että tuijotin puhelintani vielä illalla sängyssä. Onneksi mieheni sai minut tajuamaan, että siinä ei ole mitään järkeä.  Havahduin myös, että elämäni parhaimmat hetket valuvat kännykän näyttöön. Pikkuhiljaa jätin puhelimen selaamisen illalla kokonaan ja tajusin kuinka paljon se toi parisuhteeseemme. Vaikka ei harrastaisi illalla seksiä ollenkaan, se tuo olon, että kummatkin ovat läsnä. Se on mahtava tunne!

Kokeilen tällä hetkellä pitää rakoa siviili facebookkiini ja poistin sen joksikin aikaa nähdäkseni mitä se minulle tuo. Alussa kirjauduin vahingossa profiiliini. Totuin asiaan kuitenkin nopeasti. Muutos on ollut mielestäni huomattava, näinä viikkoina en ole ollut niin paljon puhelimella ja olen ollut läsnä joka hetkessä.

Oletko läsnä, myös treffeillä? Deittisirkus originaalissa Speed datingissa huokuu hetkessä eläminen! (Mies. Ehdit vielä varata paikkasi 7.11. Helsinkiin tai Tampereelle). Hauskimmalle naisen ja miehen deittinimelle palkintona Avonin Attraction tuoksu.

Jokainen meistä ansaitsee pienen paussin!

 

Rakkain terveisin
Deittiprinsessa Jenni

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä