Tällä viikolla aloitimme työt loman ja vuoden vaihteen jälkeisissä tunnelmissa. Viikonkin mittainen loma antaa ihmeellisen paljon puhtia työntekoon ja tuleviin tapahtumiin.

mies ja nainenPääsääntöisesti olen tehnyt töitä tulevia originaaleja speed datingeja varten, joista ensimmäinen huipentuu huomenna lauantaina Maxinessa. Olen saanut hoidettua illan tavarat ja osallistujien paikoittamisen. Näidenkin asioiden hoitamiseen liittyy paljon tekemistä ja se kuulostaa nopealta. Todellisuudessa tapahtuman pohjustus vaatii minulta paljon työtä ja tarkkuutta. Yksikin pieni virhe voi sekoittaa tapahtuman etenemisen kokonaan.

Nautin siitä, että saan olla mukana vetämässä huomista deittisessiota. Olen siinä niin isosti sisällä, että on kiva viedä se loppuun asti. Bonuksena saan nauttia tunteesta ja fiiliksestä, jonka ihmiset sinne tuo ja luo.

Tammi-maaliskuussa on tulossa paljon tapahtumia eri puolilla Suomea. Viikon päästä lauantaina on jo seuraava Deittisirkus originaali speed dating la 16.1. Sinne on vielä paikkoja vapaina miehille sekä naisille.

Rakkauden täyteistä vuotta 2016!

Terkuin
Deittiprinsessa Jenni

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Pornaisissa
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Aika parantaa haavat