(PAIKAT OVAT TÄYNNÄ, varapaikkakyselyt pyydettyine tietoineen osoitteeseen toimisto@deittisirkus.fi)

Deittisirkus järjestää yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa torstaina 16.11. klo: 18.00 IHMINEN-IHMINEN speed datingin. Ideana on, että kuka vaan seksuaalisesta identiteetistään tai suuntautumisestaan riippumatta kohtaa uuden ihmisen ja antaa joko ystävä- tai vipinä-lapun haluamilleen henkilöille. Tapahtuma on K18 ja osallistujilleen maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua ennakkoon. Sivun alalaidasta löydät ilmoittautumisohjeen.

Seksuaalivähemmistöjen tarkkaa määrää Suomessa ei tiedetä. Arviot vaihtelevat eri tutkimuksiin ja tilastoihin viitaten 5-15% välillä väestöstä. Helsingin kaupunginmuseossa on parhaillaan Helsexinki-näyttely perustuen kaupunkilaisten omakohtaisiin kokemuksiin seksuaalisuudesta, sukupuolesta ja seksistä – ja vapaudesta valita, miten niitä toteuttaa. Näyttely haastaa pohtimaan, kenellä on oikeus olla oma itsensä ja kuka saa äänensä kuuluviin.

”Hienoa, että pääsemme järjestämään tällaisen deittitapahtuman, jossa kohdataan ihmiset ihmisenä ja se kuinka tutustuminen jatkuu voi olla ystäväpohjaista tai sitten jotain enemmän. Toivotaan osallistujia ihan homona”, sanoo Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta, joka tulee vetämään illan speed dating-osion.

IHMINEN-IHMINEN speed dating -tapahtuma järjestetään Positiiviset pussaa-videon ensi-illan yhteydessä Helsingin kaupunginmuseon ala-aulassa klo 17.30. Videon ovat tuottaneet Positiiviset ry ja Sexpo yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa, ja videon tavoitteena on yhä suvaitsevaisemman ja yhdenvertaisemman Suomen saavuttaminen.  Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. IHMINEN-IHMINEN speed dating -tapahtumaan vaaditaan kuitenkin sitova ennakkovaraus sähköpostilla.

Tapahtuma järjestetään osana Helsingin kaupunginmuseon seksuaalioikeuksista kertovan Helsexinki-näyttelyn ohjelmaa.

Ilmoittaudu mukaan IHMINEN-IHMINEN speed datingiin! (K18) Vain nopeimmat mahtuvat mukaan (PAIKAT OVAT TÄYNNÄ, VARAPAIKKA KYSELYT PYYDETTYINE TIETOINEEN OSOITTEESEEN toimisto@deittisirkus.fi)

Tapahtumaan on vain ennakkoilmoittautuminen ja tapahtuma on osallistujille täysin maksuton.  Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ennakkoilmoittautunut peruuttaa tulonsa tai ei saavu paikalle, niin häneltä periltään 50 euron suuruinen maksu.

IHMINEN-IHMINEN speed dating järjestetään torstaina 16.11. klo 18–19 Helsingin kaupunginmuseolla.
Yhteistyössä: Sexpo ry, Positiiviset ry, Helsingin kaupunginmuseo ja Deittisirkus.

Lähetä itsestäsi seuraavat tiedot osoitteeseen toimisto@deittisirkus.fi

Oikea koko nimesi:
Deittinimi:
(Deittinimi voi olla etunimesi tai täysin keksitty, sillä tapahtumaan osallistutaan täysin anonyymisti.)
Ikäsi:
Sähköpostiosoitteesi:
Kotiosoitteesi:
Puhelinnumerosi:
Seksuaalinen suuntautuminen:
(Ei ole pakko vastata, mutta tällä informaatiolla voimme vaikuttaa treffikumppaniesi valintaan)

Deittaajien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 17.45. Deittisessio aloitetaan 18.00
Tiedustelut: toimisto@deittisirkus.fi

DEITTISESSION JÄLKEEN ON MAHDOLLISTA JATKAA ILTAA YHDESSÄ OMAKUSTANTEISESTI LÄHEISESSÄ RAVINTOLASSA. (Paikka ilmoitetaan asianomaisille myöhemmin)

http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/nayttelyt/helsexinki/
Osoite: Helsingin kaupunginmuseo, Aleksanterinkatu 16