Vuoden viimeiset speed datingit lähestyvät! Vinkit pätevät myös muissa uusissa ja nopeissa kohtaamisissa.

1. Näytä hyvälle ja ystävälliselle! Istu ryhdikkäästi.

Pukeutumisessa rento ”smart casual” toimii mielestäni hyvin ja jos on tarkoitus jäädä hippaamaan deittejen jälkeen, niin pukeudu mieluummin yli kuin ali. Verkkarit ja college-paidat kannattaa jättää kotiin, muuten rennot ja siistit vaatteet… Kyse on aina ensivaikutelman tekemisestä, eli jo ennen sitä kun pääset avaamaan suusi. Olethan pessyt hampaat? Ethän ole krapulainen, ethän haise valkosipulille, laitoithan deodoranttia?

deittikuningatar2. Älä aloita ”Tusinakysymyksellä”

Tylsiä aloituksia: Minkä ikäinen olet? Mitä teet työksesi? Oletko aiemmin kokeillut pikadeittejä?
Kiinnostavia aloituksia: Mikä on ollut lähiaikoina parasta elämässäsi? Mitä ajattelit tänään kun heräsit? Kuka on elämäsi tärkein ihminen?

 3. Positiivinen ja itsevarma toimii aina!

Kerro kerskailematta itsestäsi ja elämästäsi myönteisiä asioita. Älä surkuttele ja jaarittele. Tee hetkestä niin hyvä kuin mahdollista. Älä siis jauha sairastumisista, onnettomuuksista ja epäonnesta. Kerro asioista positiivisessa valossa, laske itsestäsi myös huumoria.

4. Ole kiinnostunut ja aito

Anna tilaa lyhyessäkin keskusteluhetkessä myös toiselle osapuolelle. Ole aito ja rehellinen, näin saat luontevasti esiin ne asiat, jotka voivat yhdistää sinua treffikumppaniasi.

5. Lopeta treffit tyylikkäästi

 Muista aina kiittää treffeistä ja hyvästellä treffikumppani ystävällisesti.

 

Deittikuningatar Anna

 

PS. Vielä ehdit mukaan www.deittisirkus.fi

Tosin Helsingin naisten paikat ovat olleet jo pitkään täynnä. Tampereella deittaillaan La 15.11. Huomenna tulee saataville jo tammikuun paikkoja, lisäksi Deittisirkus tulee ensi vuonna myös muualle Suomeen.