pikkareitaOlen törmännyt sinkkumiesten kesken sellaiseen ongelmaan, että joko kaikki naiset käy tai sitten kelpuutetaan vain ns. alfanaaras. Kummassakin tapauksessa lopputulos on sama, eli pariutumista ei todennäköisesti tule tapahtumaan.

Tälläisten miesten kannattaisi harrastaa hiukan itsetutkiskelua. Minkälainen kumppani sopisi juuri sinulle? Minkälainen nainen arvostaisi ja pitäisi sinua elämänsä rakkautena. Enkä tarkoita sitä, että pariskunnan tarvitsisi olla samanlaisia, mutta arvostuksen kohteet on oltava yhteneväisiä.

 

Tässä muutama esimerkki naistyypeistä:

Neiti Nynny

Jos tämä nainen olisi ruoka, niin häntä kuvaisi parhaiten lämmin mansikkajogurtti. Hiljainen myötäilijä, ujo ja pelokas. Harrastaa kutomista ja katsoo salkkareita. Haaveilee pahasta pojasta, mutta nörttikin käy. Vietävissä.

Ota tämä nainen, jos haluat suojella ja määrätä kaapin paikan.

Eko-muija

Vaatetus globe hope, marimekko, kirppis tai vastaava. Kasvissyöjä, harrastaa lukemista, mielenosoitusta ja taide-elokuvia. Hänellä on vahvat romantisoidut mielipiteet. Mahdollisia miinuspuolia voivat olla todellisuudentajun puuttuminen, hien haju, takkuinen tukka tai muuten julkiselle paikalle soveltumaton.

”Kulta, joko uudet yrtit on kasvamassa?”

Sopii ekohipeille, muusikon rentuille ja elämäntapataiteilijoille.

Kovis-Kimma

Musta tukka ja tazkoja. Keikat, nahkarotsit ja kuppikin maistuu. Kiihkeä ja arvaamaton. Hän ei ole hallittavissa, mutta hauskaa on. Etsii rinnalleen jotain itseään hurjempaa tai oudompaa. Rokkikukot, tatuoinnit ja amerikan raudat saavat tämän naisen polvet veteläksi. Anarkiaa ja raukeaa rakkautta…Mahdolliset heikkoudet: pään sekoittaminen ja henkilöpalvonta.

Sopii punkkareille, fiftareille ja rokkareille.

Syöjätär

Soma, seksikäs ja itsevarma. Peloton pimu, joka tulee kyllä itse luoksesi, jos niin haluaa. Syöjätär kaipaa aina uusia haasteita, eli heti kun sydämesi on raadeltu on seuraava uhri jo jonossa. Hänen kanssaan syöksytään suhteeseen ja seksikäille lomamatkoille. Ennen kun huomaatkaan, niin suhde on jo karilla, vaikka mitään dramaattista ei ole välillänne tapahtunut.

Sopii miehelle, joka haluaa uusia kokemuksia!

Barbie

Pitkä vaalea (tai tumma tukka), vartaloa myötäilevät vaatteet ja käsilaukku sievästi olalla. Harrastaa jumppaa, ”humppaa” ja skumppaa. Töissä hoitoalalla tai toimistossa sihteerityyppisissä tehtävissä. Positiivinen ja kepeä, mutta ei välttämättä niinkään syvällinen tai elämänkokemusta omaava. Ei kestä stressiä ja kaipaa miehekästä olkapäätä johon nojata Rosson terassilla. Valikoiva miesten suhteen, mutta miesmaku on vaikeasti määriteltävissä.

Sopii sporttiselle ”Kenille” tai johtotehtävissä toimivalle menestyjälle kotia hoitamaan.

Mutsi

Lapsia ennestään 1-5. Arkisin meikitön jauhelihakastikkeen vääntäjä, josta saattaa viikonloppuisin kuoriutua korea bilekorento. Tärkeintä hänelle on kuitenkin lapset. Tämän hän tekee selväksi jo ensitreffeillä, kun ”Jalmari” liiskaa räkäpallonsa uuteen puseroosi. Käytännöllinen ja kekseliäs, miinuspuolena saattaa olla asenne ”eihän me voida, kun on noi lapsetkin”. Lapset voivat olla siis tekosyy kaikkeen mitä hän ei saa aikaiseksi, uskalla tai ei halua tehdä.

Jos haluat perheen, niin mikset ottaisi sitä valmiina pakettina?

Tiina-Tavis

Tiina-Tavis tykkää katsoa tosi-tv:tä ja tanssia zumbaa. Hänelle mikään ei ole liian tavallista ja hän tyytyy vähään. Paista ranskalaiset ja lihapullat, niin Tiina on jo onnensa kukkuloilla. Hän on hyvää makoiluseuraa sohvalla, eikä hän turhista stressaa. Tiinalla on myös villi puolensa, johon kuuluu ehdottomasti tankotanssi. Hänellä on omat kaverinsa ja sinulla omat. Imatran Ansku on yksi alahaara Tiina-Taviksesta.

Sopii miehelle, joka ei jaksa tehdä turhia taikatemppuja ja viihtyy kotona.

Älykkö

Älykköä ei välttämättä tunnista ulkonäöllisesti, sillä rillien sijaan silmät voivat olla leikatut tai käytössä on piilarit. Älykkö käyttää puheessaan monipuolista kieltä ja lainauksia, mutta väärässä seurassa on hiljainen ja pidättyväinen. Älykön vaatetus on tarkkaan harkittua, vaikkei se ensinäkemältä siltä vaikuttaisikaan. Hän pitää useimmiten kaltaisestaan seurasta, koska kaipaa henkevää ja poliittista keskustelutaitoa partneriltaan. Älykkö saattaa olla liiankin teoreettinen. Tämän vuoksi ensitreffitkin voivat mennä pieleen, sillä hän on käynyt ne  mielessään läpi ennalta jo sata kertaa. Pasmat saattavat mennä sekaisin, jos tapahtuu jotain yllättävää.

Mies, onko sinulla hyvä yleissivistys ja seuraatko muitakin uutisfoorumeita kuin Ilta-Sanomia?

Uskis

Tämän neidin sydän on Jeesuksen. Hän uskoo hyvään ja anteeksiantoon. Uskis saattaa pitää myös pahoista pojista ja rukoilee heille muutosta ja synninpäästöä. Uskis on harkitsevainen ja seksikin saa odottaa. Hän on luottavainen tulevaisuuteen, koska jumala johdattaa. Johdatuksen myötä voitte tavata seurakunnan tapahtumassa tai muun suljetun yhteisön sisällä.

Sopii miehelle, joka haluaa pelastua. Jos et omaa uskonnollista taustaa, niin kannattaa omata kyky suodattaa ja suvaita.