Vaikka naiset sanovat tahtovansa huumorintajuisen ja romanttisen miehen, niin todellisuudessa he haluavat vahvan miehen, jolla on hyvä itsetunto. Vahva mies ei niinkään tarkoita teräksisiä muskeleita vaan lujaa luonnetta. Vahva mies nostaa naisen jalustalle, eikä paina maanrakoon. Vahva mies toimii johdonmukaisesti, eikä riitaannu erilaisten ihmisten kanssa.

Alla muutama perustelu, miksi vahvat miehet ovat naisten mieleen.

vahvamies Vahva mies ovat kiinnostava

Vaikka teoriassa ajatus tossun alla olevasta miehestä on kiehtova, niin todellisuudessa nainen kyllästyy helposti nynnyihin, joilla ei ole mielipiteitä ja omaa elämää. Miehen on tarkoitus täydentää naista ja toisinpäin.

Mammanpojat

Miehen äidillä ei saa olla liian vahvaa sidettä aikuiseen poikaansa, sillä tämä heijastuu myös anoppiuteen. Vahva mies ei juokse häntä koipien välissä äitinsä luokse tai hae hyväksyntää mielipiteilleen äidiltään.

Vahvat miehet helpottavat naisten elämää

Naisten elämä on sen verran monimutkaista, että on hyvä jos mies pystyy tekemään siitä jollain tavalla helpompaa. Tällöin naisella on enemmän mahdollisuuksia keskittyä pitämään itsestäänkin huolta. Naisen hyvinvointi vaikuttaa puolestaan parisuhteeseen ja myös parisuhde voi tällöin paremmin.

Tiivistettynä naiset kaipaavat rinnalleen vahvaa persoonaa, mutta eivät kuitenkaan narsistia.