Olen kotoisin Kouvolasta ja muutin 18-vuotiaana silloisen mieheni työn myötä Riihimäelle. Minulle ns. kävi kaikki, enkä nähnyt muutolle minkäänlaista estettä, koska olin nuori ja rakastunut. Yhdeksän vuotta myöhemmin halusin päästä pois kaikesta ja muutin hetkellisestä mielijohteesta pariksi kuukaudeksi Hämeenlinnaan (virheliike, kerron siitä ehkä joskus myöhemmin lisää).

Tämän jälkeen muutin Hyvinkäälle, koska sen aikainen työpaikkani oli siellä. Siellä asuin noin vuoden, jona aikana tapasin nykyisen mieheni Järvenpäässä. Silloinen ”polkupyöräpoppari” muutti tällöin Järvenpäästä Hyvinkäälle minun luokseni. Löysimme kuitenkin pian uuden yhteisen kodin Järvenpäästä ja sillä tiellä olen vieläkin.matkalaukku

Laita itsesi likoon -saat enemmän

Kuulun itse siihen kategoriaan, joka on valmis muuttamaan rakkauden perässä, tosin esimerkiksi työllä ja lapsilla on omat vaikutuksensa asiaan. Jokaiselle tekee hyvää asua edes jossain vaiheessa elämää muualla kuin kotikaupungissaan. On mielenkiintoista nähdä kulttuurierot jo pelkästään Suomen sisällä ja samalla oppia itsestään uusia asioita. Muistan esim. ikuisesti kun muutin Kouvolasta Riihimäelle ja rupesin juttelemaan kaupan kassalle. Kassaneiti katsoi minuun ja hymyili: ”Et taida olla täältäpäin, kun ei täällä kukaan juttele kaupan kassoille.” Tosin otan aika helposti kontaktia muutenkin ihmisiin, mikä ei ole suomalaisessa kulttuurissa muutenkaan niin tyypillistä. Eli menen aina juttelemaan ihmisille, jos siltä yhtään tuntuu. Suosittelen myös muille. Kaikki eivät ole tietenkään vastaanottavaisia, mutta se on niiden murhe. Kehtaan siis moikata kadulla ensin!

”Mitä tehdä kun kaikki paikkakuntani miehet on ihan jöröjä, enkä ole käynyt kahteen vuoteen edes treffeillä?”

Vaihda siis välillä maisemaa ja käy katsastamassa muiden kaupungin antimia. On ollut mukava havaita, että Helsingin ja Tampereen speed datingeissä käy ihmisiä myös muista kaupungeista. Se on tosi hyvä juttu ja olen etuoikeutettu siinä mielessä, että pääsen itsekin juttusille paljon erilaisten ihmisten kanssa.
Nykyisin on myös jonkin verran pariskuntia, jotka pitävät kahta eri kotia, joko molemmat omia tai yhteisiä. Ratkaisut löytyvät aina, jos vain niin halutaan.

 

Ystävällisin terveisin:
Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi