Jyväskylän alueella asuu Suomen tilastotietokeskuksen tuoreimman tiedon mukaan tällä hetkellä n. 31600 ihmistä yksin, joista suuri osa on sinkkuja. Tämän lisäksi on esimerkiksi n. 4 200 äitiä/isää, jotka asuvat yksin lastensa kanssa ja n. 7200 henkilöä, jotka eivät asu yksin, mutta ovat kuulumattomia perheisiin.

”Uusien ihmisten live-kohtauttaminen on tärkeää tässä ajassa, jossa helposti jäädään yksin sähköisten ruutujen taakse elämään virtuaalielämää, mikä ei välttämättä johda yhtään mihinkään tai lisää esimerkiksi onnellisuutta”, sanoo Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.

Mitä Love Bileissä tapahtuu?

Alkuohjelmana on sokkotreffit lennosta, mikä on moderni versio rusettiluistelusta. Kyseiseen osuuteen kuuluu myös leikkimielinen match-lomake ja sokkoparin löytäneet saavat lasin kuohuviiniä. Myöhemmässä vaiheessa iltaa järjestetään Deittsiirkuksen suositut pop up-pikadeitit. Pikadeitteihin ilmoittaudutaan paikan päällä ja se on osallistujille myöskin maksutonta.

 

Tapahtuman aikataulu ja lisätiedot linkissä:
http://www.sinkuille.fi/jyvaskylassa-deittisirkus-love-bileet-la-13-1-hemingways/

Muuta:
Deittisirkus järjesti aikanaan suosittuja tapahtumia jo lopetetussa Jyväshovissa. Tällöin tapahtumat kantoivat nimeä Sinkkubileet.

Deittisirkus on Suomen ainut sinkkutapahtumiin erikoistunut yritys. Toimintaa Deittisirkuksella on ympäri Suomea.