Tällä viikolla vastailin mm. sähköpostikyselyihin. Eräs henkilö halusi tietää, että kuinka paljon Lohjalle on tulossa ihmisiä perjantaina 5.9. Sitähän me emme voi ennakkoon tietää, mutta yleensä tupa on täysi. Ennakkovaraustapahtumista tiedämme luonnollisesti tarkan määrän ja sukupuolijakauma on 50% naisia ja 50% miehiä. Yleisesti ottaen tapahtumat ovat jäävuoren huippu koko toiminnastamme.

Tein selvyyden vuokjesssi Deittisirkuksen syyskuun tapahtumista koostetusti myös oman tapahtumasivun, sillä syyskuussa on joka viikonloppu säpinää eri kaupungeissa.

Keskiviikkona meillä oli deittisirkuslaisten eli tapahtumatyöntekijöiden koulutuspäivä. Käsittelimme yhdessä tapahtumien kirjalliset toimintaohjeet. Toimintaohjeisiin onkin tulossa pientä päivitystä koulutuspäivän pohjalta. Mielestäni koulutuspäivä on erinomainen tapa harjoitella ja kannustaa itseään tapahtuman fiiliksiin ja käytännönasioihin. Se on myös yksi parhaimmista tavoista luoda hyvää ilmapiiriä työntekijöiden välille. Eli valmiina ollaan!

Tällä viikolla yksi keskustelua herättäneistä facebook päivityksistä oli kysymys ”Ajatteletko koskaan entistä heilaasi?” Ajattelin kysymystä tehdessäni, että onko ihmisten vaikea vastata siihen. Onnekseni huomasin, että ihmiset pystyvät kertomaan asiasta. Monilla on entisen kumppaninsa kanssa lapsia. Lapset ymmärrettävästi ylläpitävät osaltaan suhdetta myös edelliseen kumppaniin. Mietin omalla kohdallani vastausta ja vastasin, etten ajattele entistä heilaani. Jälkeenpäin ajateltuani en tiennyt vastasinko oikein. Joskus varmasti kaikilla palaa jokin asia menneisyydestä mieleen. Saatoin omalla kohdallani ajatella, että pelkäsin suoraa vastausta. Miksi? Ajattelin, että minut voi ymmärtää väärin. Seurustelen ja ”ajattelen entistä heilaani”. Kaikki mikä kuuluu menneisyyteen, on ajatuksissa joskus. Eikä sitä tarvitse parisuhteessa hävetä, siinä ei ole mitään väärää.

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Terkuin
Deittiprinsessa Jenni
www.deittisirkus.com

 

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Makaroonilaatikko ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä