Suosittelen kaikille, siis IHAN KAIKILLE RADALLE.com:in tapahtumia, sillä siellä on kaikille jotain. Parasta (tai toiseksi parasta) oli se, että pääsin ihan radalle kyytiin kahteen otteeseen. Time Attack-kisat oli mielenkiintoisempaa seurattavaa sen jälkeen, kun oli jokin tuntuma radalla olon fiiliksistä. Kaarteet otti kivasti vatsanpohjasta ja hiukan myös hirvitti kohdassa missä tielle oli mennyt hiekkaa, sillä pito näyttää lähtevän tällöin välittömästi.

kuva 4-3

Akinaattori tuomassa Villelle uutta mönkkäriä

Kilpailun voitti Miika Toivonen Lotuksellaan, Miika tunnetaan myös hulppeasta elämäntyylistään ja hänet on nähty myös Gunball3000 ”rallissa”. Miika on ammatiltaan autokauppias, tosin ei minkä tahansa autojen, vaan Ferrareiden, McLarenien ja Lambojen kauppias AutoOutletilla.

Tapahtumayleisö oli miesvoittoista ja melkein kaikki naiset olivat poikaystävänsä matkassa tai perheensä kanssa. ”Mieskattaus” oli mielestäni todella monipuolista, eikä siellä ollut kellään flanellipaitoja? 🙂 Eli edelleen vinkkinä sinkkunaisille kyseiset tapahtumat. Kiitos muuten TCM:n pojille kyydistä, he pystyttivätkin leirinsä kahdella pakullaan grilleineen päivineen paikan päälle. Takaisin päin tulin striptease tankotanssitaitelija Miss Tinan kyydissä. Tina on ihan sairaassa fitness-kunnossa ja tankotanssiesitys oli kunnioitettavaa liikunnallista taidetta. Illalla olikin siis huikeat strippishowt ala Mr Lothar, Sarah ja Tina. Räppi oli kanssa aika jees, räp-osuuksista vastasivat Solonen, Kosola, sekä Xmies eli Lyömättömät.

Alan piiriin hakeutuu selkeästi rentoa ja mukavaa porukkaa ja ihmisethän tekee tapahtuman, niin meno on myös sen mukaista. Mainittavan arvoista oli myös yksi auto missä oli ihan järjettömät musavehkeet. Tuntui todella, että koko elimistö tärisi sisuskauluja myöten, se oli h……..n hauskaa. RADALLE.com BABET oli tosi nastoja tyttöjä ja yövyimmekin samassa mökissä.

Ai niin yhtenä upeana juttuna oli se, että kun eräältä talkoolaiselta (Villeltä) oli taannoin pöllitty mönkkäri, niin RADALLE.comin porukka oli hommannut tilalle uuden, joka luovutettiin asianomaiselle palkintojen jaon yhteydessä. Se oli aika liikkistä. Tapahtumaa oli tekemässä loistava porukka, josta huokui rivonkin huumorin siivittämänä ihmisistä välittäminen. Sunnuntaina kävin katsomassa vielä driftingiä, mikä oli erittäin viihdyttävää! Olisin mielelläni jäänyt staffin kanssa vielä toiseksikin yöksi, mutta velvollisuudet kutsuivat.

Reissu ei jäänyt yhteen kertaan,

Kiitos ja rakkautta
Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi

kuva 4-4

Sunnuntain driftingiä

kuva 1-2

Vaara viehättää

kuva 1-3

Huikopalaa

kuva 1-4

Meikä

kuva 2

#TCMSUOMI

kuva 2-1

Hakekaa mukaan

kuva 2-2

Latela-bussi hyvillä vehkeillä

kuva 2-3

Lavan purkua sunnuntaina

kuva 3-1

Näyttävin maalaus

kuva 3-2

Muonaaaaaaa

kuva 3-3

Villelle mönkkäri

kuva 5-3

Upeat Beibet!!!

kuva 5-4

Happy End