SÄHKÖISET PETTYMYKSET

Nettideittipalveluissa (varsinkin maksuttomissa) on paljon pervoja ja varattuja, sekä pervoja varattuja. Keskustelin juuri päiväkahveilla ystäväni kanssa ja hän kertoi kuinka huvittuneen järkyttynyt oli saadessaan pelkästään pervoja yhteydenottoja, vaikka itse oli ollut ihan ”vakavalla” mielellä liikenteessä. Nimimerkin takaa, ilman oikeita kasvoja tai tekaistulla nimellä on helppo lähettää pippelin kuvia sinkkunaisille ja saada siitä jotain mielihyvää. Eräskin herrasmies oli ehdottanut ensimmäiseksi tulevansa alasti siivoamaan ystäväni kotiin ja miehen fantasian mukaan ystäväni olisi saanut katsoa samaan aikaan pornoa.

Tämä kaikki oli vielä kirjoitettu ensimmäiseen yhteydenottoon!

Myös Tinderiä kaverini oli kokeillut, mutta Tinder on pitkälti Suomessa vielä kuvapeliä, tykkään – en tykkää. Ei keskustelua.
Mutta toisaalta esim. erään toisen ystävättäreni romanssi oli alkanut Tinderissä siten, että he tiesivät toisensa ennestään ja vihreä valo rohkaisi heitä treffeille.

Naiset ovat yleensä baareissa arempia iskemään esimerkiksi siksi, koska kuvittelevat heidän mielestään miellyttävän oloisten miesten olevan automaattisesti varattuja ja eivät tee tämän takia edes aloitetta.

Ei siis ihme, että naiset rakastavat sinkkutapahtumia! Paikalla ollaan omilla kasvoilla ja on selkeää että halutaan tutustua uusiin ihmisiin. Taas esimerkiksi Helsingin Deittisirkuksen virallisen speed datingin paikat on loppuunmyyty naisten osalta kuukautta aiemmin. Muistakaa, että ollaan rennompien sinkkutapahtumien kanssa myös muissa kaupungeissa.

Deiteillä nähdään!

Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi

Deittikuningatar (Kuva: Nadi Hammouda)