Kimi Räikkönen rakastui lentoemäntään, Hjalliksen uusi rakas on kolmen lapsen äiti ja lentoemo. Lentoemona on toiminut tai toimii esimerkiksi Kaarina Kivilahti, Juha Kankkusen vaimo ja Matti Vanhasen ex-puoliso.

Naiset, pitäisikö lähteä taivaalle tarjoilemaan?

Lentoemännän ammatti on  yksi seksikäimmistä naisten ammateista. Oletuksena on, että jos olet lentoemäntä, niin täytät tietyt ulkonäölliset kriteerit. Lentoemojen ulkonäkö on kauttaaltaan huoliteltu ja olemus on ystävällinen. Lentoemännän on säilytettävä tyyneys ja hymyiltävä tilanteesta riippumatta, tämä vaatii tietynlaista paineen sietokykyä.

Oleellista on tuntea itse itsensä työssään hyväksi ja seksikkääksi. Jollekin se ammatti voi olla jotain aivan muuta. Alan vaihtaminen ja uudelleen kouluttautuminen ei ole koskaan liian myöhäistä.

Jos ne lentoemännän puuhat alkoivat kuitenkin kiinnostamaan, niin tsekkaa kriteerit:

http://www.airpro.fi/matkustamohenkilokunta
http://fi.flybe.com/corporate/careers/cabin_crew.htm
http://www.finnairgroup.com/koulutus/koulutus_3_13.html

Osta tehokas hampaiden valkaisu täältä!
formula

 

Kastijakoista rakastumista?

Katsoin maanantaina elokuvan ”Unelmien Manhattan”, jossa köyhä latino siivojatar ja rikas politiikko rakastuvat toisiinsa.
Tämä sai minut ajattelemaan kuinka kastijakoista rakastuminen oikeastaan on vai onko? Jos olet esimerkiksi menestynyt yrittäjä, lääkäri tai lakimies, niin voisitko rakastua kaupan kassaan tai kotisiivoojaan. Osa varmasti voisi ja osa ei. Tai voisiko siivooja rakastua pitkäikaistyöttömään tai kerjäläiseen? En ainakaan lyhyellä googlaamisella löytänyt suomalaisista rakkausjuoruista vastaavaa kuin lentoemoihin liittyvät rakastumiset. Niin ja tietysti Mika Häkkinen rakastui entiseen strippariin! – Meinasin jo unohtaa. Siitä muuten voisi saada aikaan hyvän romanttisen komedian. Vapaasti käytettävä vinkki kaikille käsikirjoittajille.

 

Anna/Deittisirkus