Mua henkilökohtaisesti risoo se että ne jotka voisi päivät pitkät harrastaa seksiä eivät sitä tee mutta taas esim. minä joka haluaisin niin ei vaan voi. Siis kun on sinkku ja lapsiakin vielä taloudessa.

Silloinhan sitä haluaa kun sitä ei oo saatavilla, niinhän se on monessa jutussa. Mutta onhan tää nyt ahdistavaa kun pitää laskea päiviä siihen että pääsee ehkä nussimaan jonkun kanssa!? Vielä viisi yötä.. näenkö kavereita vai meenkö tinder-treffeille vai suoraa jollekin vakkarille josta tietää saavansa hyvää seksiä mutta se ihminen on muuten tyhjä kuori?

Ja ei, seksilelut ei tuu kysymykseen. Siis toimii nekin kai juu mutta kyllä olis kivaa pussailla, haistella, kosketella… viimeksi kun mun tinder-treffit päätyi sänkyyn asti, mies ei lakannut ”piirtämästä” mun kulmakarvoja sormellaan. Se ei voinut uskoa että ne on aidot, oli niin onnessaan kun ne oli yhä naamassa suihkun jälkeen.

Ehtaa ja aitoa hikeä sängyssä, vielä viisi yötä… Luin artikkelin että naisten seksihalut vähenee vuosi vuodelta, moni voi olla ilman pitkiäkin aikoja. Kaksi viikkoa on mulle hyvin pitkä aika!


Janette -87

Kolmekymppinen Janette asuu Tampereella ja etsii elämänkumppania rinnalleen. Ennen sen oikean löytymistä pääsemme tutustumaan Janeten sinkkuelämän kiemuroihin.