Tilastokeskus julkaisi toukokuun lopulla tuoretta tietoa yksinasumiseen liittyen.  Lappeenrannassa on kaikkiaan noin 16785 yhden hengen taloutta. Kokonaismäärästä yhden hengen naistalouksia Lappeenrannassa on enemmän. Lappeenrannassa naisista 8 867 asuu yksin ja miehistä 7 918. Mutta sinkkujen sukupuolijakauma eri ikäluokissa on erittäin vaihteleva.

Naisilla on hyvät apajat!

Esimerkiksi 25-34 vuotiaissa yhden hengen miestalouksia on 3328 ja naistalouksia puolestaan vain 1400! Alle 25 vuotiaista miehistä asuu yksin 2264 ja naisista 1772. Vasta vanhemmissa ikäpolvissa yksin asuvia naisia Lappeenrannassa on enemmän naisia kuin miehiä.

Facebook

Facebookista Lappeenrannassa tai 17 kilometrin säteellä Lappeenrannasta asuvista parisuhdetilannetta määrittelemättömiä henkilöistä  ja sinkkuja on yhteensä noin 17000.

Sinkkutapahtumat

LUE MYÖS TÄMÄ:

Lappeenrantalaiset etsivät seuraa deitti-illoista – löytyykö niistä rakkautta?

”Yleisesti ottaen naiset ovat olleet astetta aktiivisempia osallistumaan sinkkutapahtumiin, mutta toisaalta mitä pohjoisemmaksi mennään, niin jakauma helposti kääntyy toisinpäin. Itä-Suomessa sukupuolijakauma sinkkutapahtumissa on ollut todella tasainen”, kertoo Deittikuningatar Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.

Lappeenrannassa järjestetään Deittisirkus sinkkubileet la 6.6. ravintola Old Cockissa. Ohjelmassa on sokkotreffit lennosta 23.00-24.00 ja suosittu pop up-speed dating klo 00.30.
Pari viikkoa sitten Mikkelissä tapahtuma keräsi paikalla noin 500 sinkkua.

DeittikuningatarDeittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi