Pääsin ennakkoon tutustumaan Lovenaan, minkä pääideana on yhdistää samanhenkiset ihmiset keskenään. Sovellus kysyy puolestasi asiat, liittyy ne sitten perheen perustamiseen, tupakointiin tai uskontoon jne

Lovena tarjoaa täten ”match-ajatuksella” sopivia kumppaniehdokkaita. Verrattaen Tinderiin onkin täten selvää, että tämä sovellus ei ole niin ulkonäkökeskeinen ja käytöltään myös rauhallisempi, eli välttyy paremmin siltä että swaippaa vahingossa sen oikean ohi.

Jos vertaa Lovenassa profiilin luontia Tinderiin, niin Tinderissähän ei tarvitse olla esittelytekstiä halutessa lainkaan tai vaihtoehtoisesti voit vapaasti kirjoittaa siihen mitä haluat ja ”huumorintajuinen”, ”hauska”, ”liikunnallinen” ei oikeasti kerro yhtään mitään. Lovenassa on siis plussaa, että ns. pohjatyö on tehty samalle viivalle kaikkien kanssa valmiiksi.

Suosittelen lataamaan kyseisen sovelluksen ja toteamaan itse kuinka se toimii ja tuottaa tulosta. Lovenan kaksi heikkoutta suhteessa Tinderiin on toki käyttäjien määrä ja se, että voisiko joku joka onkin vastannut eri lailla tiettyihin asiohin muuttaa näkökantansa tavatessa sen oikean livenä.

Lovenan pääidea on kuitenkin loistava! ”Muuta kaavaa” on oma vanha neuvoni liittyen parisuhteen muodostamiseeen kuin elämään yleensä. Jos olet roikkunut jo vuositolkulla esimerkiksi Tinderin käyttäjänä, niin mikset kokeilisi jotain muuta, mikä voisi oikeasti johtaa tomivampaan ratkaisuun. Tässä kohtaa siis pysyvään parisuhteeseen, eikä esimerkiksi yhden yön juttuihin.

Anna Uusiheimala/Deittisirkus
asiakaspalvelu@deittisirkus.fi

”Liven puolesta! Kun käytät appeja, niin sovi live-tapaaminen mahdollisimman pian. Kemiat ja ihmisen aito olemus ovat määrävimmät tekijät suhteen jatkolle”