Tällä viikolla yksi keskustelua herättäneimmistä aiheista facebook-sivuillamme oli silikonirinnat. Ihmisillä on paljon eriäviä mielipiteitä asiasta.portrait-1130388_960_720 Aihe lähti sosiaalisessamediassa liikkeelle siitä, kun Sara Forsberg kertoi hankkineensa silikonirinnat 17 vuotiaana.

Mietin, että muuttuiko ihmisten käsitys hänestä tämän paljastuksen jälkeen. Minun käsitykseni ei ainakaan muuttunut. Hän on mielestäni vieläkin se sama unelmiaan määrätietoisesti kohti kulkeva kaunis nainen. Mielestäni suomalaiset puuttuvat liikaa tällaisiin asioihin ja se taas aiheuttaa median innostumisen. Ketjureaktio on tällöin valmis.

Itse en tekisi keholleni leikkauksia tai muokkauksia, mutta en myöskään näe huonona asiana jos joku näin haluaa itselleen tehdä. Toisaalta olen sen verran nuori (21v), että en voi tietää mitä vanhempana tahdon keholleni tehdä. Jokainen nainen haluaa elää kehossaan niin, että on hyvä olla. Miksei silloin voisi hankkia tällaisia apuja, jos itse tietää tarvitsevansa sitä. Toki siinä vaiheessa hieman ihmetyttää, jos henkilön ulkomuoto alkaa näyttää liian tehdyltä.

Tutustuin yhteistyökumppaniimme Estetiaan eli kehon ja kasvojen hoitoihin erikoistuneeseen klinikkaan. Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka pienillä ratkaisuilla saa esim. roikkuvat silmäpussit tasoitettua. En ollut aiemmin perehtynyt asiaan ollenkaan, joten mielikuvani ja ajatukseni muuttuivat tällaista ehostusta kohtaan.

Sitä täytyy arvostaa, että jokainen meistä pitää eri asioista. Jotkut miehethän saattavat innostua vain itseään ehostavista naisista. Ajattelen, että jokaiselle meistä on jotakin. Eli elämän rakkaus löytyy, vaikka siihen menisi tovi.

Työskentelemme viikot täydellä teholla ja sydämellä, jotta saisimme kohtauttaa ihania ja erilaisia ihmisiä toisiinsa. Tänä viikonloppuna kohtautamme ihmisiä Vermossa.

Mielestäni on tärkeää löytää itsensä ennen kuin löytää kumppaninsa. Jos et ole varma itsestäsi tai siitä mitä haluat niin älä kiirehdi vaan tutustu itseesi ja elä elämääsi täysillä.

Tapahtumamme ovat myös siitä hyviä, että jos haluat vain tavata uusia ihmisiä niin se onnistuu. Eihän sitä voi koskaan tietää missä tai koska tapaat tulevan kumppanisi.

 

Ihanaa ja rakastavaa torstaita kaikille!

 

Terkuin
Deittiprinsessa Jenni

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Pornaisissa
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Aika parantaa haavat