1. Panosta itseesi. Jos et jaksa käydä urheileen sen verran, että kroppa ei näytä perunalta. Tuskin siihenkään panostat, että löydät sen unelmiesi naisen. Leikkauta hiukset siistiksi. Tuoksu hyvältä.
tindermies

 

 

 

 

 


2. Erotu joukosta. Ei välttämättä kannata näyttää siltä, kuin kaikki muutkin, jotka haluaa löytää naisen. Keksi joku juttu millä naiset pistävät sut merkille massan joukosta. Vaikka värikäs kauluspaita tai mikä tahansa muu mikä näyttää kiinnostavalta. Hymyile smilehymiö

mies smile

 

 

 

 

 


3. Panosta sen verran vaatteisiin, ettet kulje missään verkkareissa ja risassa T-paidassa siellä missä naisia liikkuu. Naiset puhuu keskenään ja varmasti haukkuu, jos näkee jonkun liikkuvan rääsyläisenä.


4. Mieti mikä sussa voi olla sellaista mistä naiset ei tykkää. Tuppaatko vain kehuun itteäs tai puhuun moottoreista kaikille ketä tapaat? Ootko baarissa aina aivan naamat? Korjaa asia tietoisesti.
vanhempi herra


 

 

 

 


5. Älä huutele sinkkusivustoilla että: ”tarvin naisen, kuka tahansa käy, eikö täältä löydy ketään?” Yksikään nainen ei halua olla kuka tahansa vaan haluaa, että juuri hänet löydetään. Katso sopivan kiinnostavan näköinen nainen ja ota suoraan yhteyttä. Älä lannistu jos joku ei vastaa sulle tai kettuilee vain. Niitä on kiljoona Suomessa joten mitäpä siitä.

www.deittisirkus.fi

6. Juttele naisille, joita tulee vastaan kaikissa tilanteissa. Ole rennosti itsesi. Jos sua jännittää niin ota se treenin kannalta, se alkaa sujua vähitellen kuitenkin. Vaikka nainen olis varattu tai sitä ei kiinnosta, niin se puhuu kuitenkin kavereittensa kanssa. Jos oot noudattanu noita muita kohtia niin oot luultavasti antanut ainakin jollain lailla positiivisen kuvan. Sitten kun se tapaa kavereitaan niin sillä voi välähtää, se tyyppi sopis tälle kaverille tosi hyvin. Naiset on tosi hyviä järkkään ”satunnaisia” kohtaamisia kun ne vain haluaa.
sexy

 

 

 

 

 

 

Kyseinen mieskirjoittaja haluaa kirjoittaa anonyymisti muille miehille.

www.deittisirkus.fi