Nimimerkki: Pieni hiljainen mies kysyi naisilta, mitä he arvostavat miehessä.

1. Huumorintajua (Miksi monella naisella makaa silti sohvalla huumorintajuton mörökölli?)
Melkein kaikki naiset vastaavat huumorintaju. Mies, jolla ei ole huumorintajua, ei ole nähtävästi mitään mahdollisuuksia saada naista. Miehen pitää olla hauska! Jos tylsä nainen on mielestäni ”kirjastontäti”, niin mikä on tylsä mies? Nörtti, joka istuu himassa koneella, syö vain pizzaa ja juo colaa?! Enivei, miehen täytyy olla hauska ja hänen pitää saada nainen nauramaan 🙂

2.Rehellisyys ja luotettavuus (Parhaimpia valehtelijoita ei tosin saada koskaan kiinni)
Miehen tulee olla rehellinen ja luotettava, mutta yllätyin suuresti, että tätä sanottiin vähemmän kuin huumorintajua! Kertoo mistä? Siitä, että ei ne naisetkaan ole niin rehellisiä ja luotettavia, niin eihän sitä voi toiseltakaan pyytää? Omalla listallani (siis jos mietin naista…mietinkö joskus muutakin? 😉 ), niin kyllä mulle rehellisyys ja luotettavuus on selkeästi numero yksi (1)!!

3. Itsevarmuus (Tämän vuoksi moni nainen lankeaa myös narsisteihin)
Itsevarma mies on naisen mieleen, mutta jos kaveri on ymmärtänyt sanan itsevarma  väärin, niin hän saattaa olla ylimielinen ja siten jatkoon pääseminen on lähes mahdoton. Jos itsenäinen elämä tuottaa suuriakin ongelmia, niin taitaa redtube tarjoaa jatkossakin ainoat naiset ruudun takana.

4. Keskustelutaitoinen (Luetaan; kuuntelutaitoinen ja läsnä)
Keskustelutaitoinen mies sulattaa naisen kun naisen sydämen. Keskustelutaitoinen EI tarkoita sitä, että oot koko ajan äänessä, vaan, että osaat keskustella fiksusti asiasta kun asiasta ja omaat siinä samalla omat mielipiteet, jotka pystyt tarvittaessa perustelemaan! Miehen tulee olla avoin. Sulkeutunut mies ei oikein saa naista innostumaan.

www.deittisirkus.fi

5. Seksuaalinen (Kiihotuskykyinen)
Mies, joka tietää mitä vällyjen välissä tehdään saa naisen kun naisen syttymään. Perus vartti pimeässä peiton alla on ehkä yksi suurimpia virheitä mitä mies voi tehdä. En tiedä yhtäkään naista tai miestä joka ei tykkää panemisesta, kaikki tykkää! Huulet, kieli, sormet, kalu ja lelut… kaikki on käytettävissä, joten anna palaa!

6. Komea (Miellyttää omaa silmää)
Ja kyllä, miehen tulee miellyttää naisen silmää. Fakta, mutta ei kuitenkaan tärkein asia!
Aamulla jos ei kumpikaan joudu tekemään susipakoa, niin ollaan voiton puolella!

7. Herrasmies (Ole avulias pyytämättä)
Herrasmies…tämähän on fakta. Huomioit naisen, availet ovia, autat isoissa ja pienissä askareissa. En tiedä miten tämän pukisi muuten lyhyesti, mutta jos et ymmärrä väärin, niin luopumatta omasta minästään, elä naisen ehdoilla! Eli se kuuluisa, naiset ensin! Mutta varo, ettet mene tossun alle, koska seuraava tossun kuva on todennäköisesti sun takalistoissa!

8. Tyylikäs (Mukaan luetaan myös alushousut)
Miehen kannattaa miettiä, mitkä bokserit vedät aamulla jalkaan, sikäli mikäli et tykkää hillua commandona. Ne kulahtaneet alushousut voi vaihtaa hyvin istuviin merkkiboksereihin!
Sama naisella, ei vanhanliiton mummikset saa miestä syttymään….erotiikantappajat pois jaloista!

9. Meisseli-setä (Penistä pitää myös osata käyttää oikein)
Viimeisin, mutta ei vähäisin. Koolla ei ole väliä, on paska puhetta! Kyllä, naiset tykkää, jos miehellä on hieman keskivertoa isompi meisseli! Niin se on aina ollut ja niin se tulee aina olemaan. Tämän kanssa jokaisen on opittava elämään!

Nimimerkki: Pieni hiljainen mies

Esittely: Duunari, joka elää aivan tavallista arkea!
Harrastukset: Biljardi, Blogit, Lätkä (ei toki pelaaminen)…
Suosikkielokuvat: Green Mile, The Expendables, The Notebook….
Lempimusiikki: Haloo Helsinki, AC/DC, Eminem, J. Karjalainen, No Man’s Band…

www.deittisirkus.fi