Olen tavannut useita ihania, fixuja, ystävällisiä ja ok-näköisiä miehiä, joilla menee huonosti naisrintamalla. Epäsuosioon naisrintamalla on olemassa vain kolme syytä!

1. Itsevarmuuden puute 2. Pelisilmän puute 3. Ongelmia sopivan kumppanin tunnistamisessa

Naiset ovat monimutkaisempia kuin miehet ja täten analysoivat miesten käytöstä erittäin aktiivisesti. Naiset suhteuttavat analysointinsa tuloksen nopeasti miehen ”markkina-arvoon”.

yksinäinenVinkkejä naisten kanssa asioimiseen:

– Katso silmiin puhuessasi, se on itsevarmuuden merkki ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Istu, kävele ja seiso hyvässä ryhdissä, sillä se näyttää itsevarmalta ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Hymyile, sekin on itsevarmuuden merkki ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Jos sinulla ei ole työpaikkaa, niin hanki sellainen. Työ lisää itsevarmuutta ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Älä puhu liikaa, mutta ole kuitenkin aktiivinen keskustelija, sekin on itsevarmuuden merkki ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Pukeudu hyvin, se lisää itsevarmuutta ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Tartu hetkeen, se kertoo itsevarmuudesta ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Ole itsevarma viestijä, lähetä esimerkiksi vain yksi viesti kerrallaan, sillä naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Älä kerro alkuvaiheessa heikkouksistasi ja/tai kokemattomuudestasi, sillä se se luo epävarman mielikuvan ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

– Älä ole pihi, voit tarjota naiselle reilusti kahvit kysymättä kumpi maksaa, se on itsevarmaa käytöstä ja naiset pitävät itsevarmoista miehistä.

”Opettele tunnistamaan itsellesi sopivat kumppaniehdokkaat. Tämän vuoksi muistutan esimerkiksi Deittisirkus speed datingissä miettimään aina erityisesti, että kuka olisi juuri Sinulle sopiva henkilö  jatkokontaktointivaiheessa.”

Onko sinua kiinnostava henkilö viehättynyt myös Sinusta?

Nainen, joka on kiinnostunut aidosti miehestä käyttäytyy yleensä tavalla tai toisella vähän hassusti. Se voi ilmetä kikatuksena tai omituisena höpötyksenä. Punastuminen, hiusten sukiminen ja kulmakarvojen nostelu voivat olla osa tätä omituista käytöstä. Edellä mainitut asiat voivat olla myös joidenkin naisten peruskäyttäytymistä tai puolestaan normaalisti erittäin puhelias nainen saattaakin muuttua hiljaisemmaksi. Kiinnostunut nainen yrittää todennäköisesti saada sinuun katsekontaktin myös ennen tai jälkeen pikadeittihetkeänne. Yleisesti ns. rutiininomainen ”kylmä kyselijä” ei ole jatkoainesta. Mikään ei kuitenkaan koskaan ole yksiselitteistä.

Ulkonäkö: Pariskunnat näyttävät usein toisiltaan. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että kummallakin pitää olla parta ja purkkarit. Kyse on siis ulkoisesta tyylistä, millä halutaan peilata mahdollisesti myös elämäntapaa. Mikäli sievä blondi pukeutuu pikkumekkoon ja piikkareihin, niin todennäköisesti hänen potentiaalinen partnerinsa ei pukeutuisi kauhtuneeseen college-paitaan tai liian isoihin housuihin. Miehillä mielestäni muutenkin olennaisinta vaatteissa on aina istuvuus eli oikean koon valinta, oli kyseessä sitten huppari tai paitapusero. Ole realisti parinvalinnassa ja tarkista tarvittaessa kriteerisi.

 – Muista, että sen oikean ihmisen löytämiseen riittää kuitenkin vain se yksi henkilö ja positiivinen asenne on suurin vetovoiman lähteistä.

Anna/Deittisirkus