Olen lauantaina menossa radalle.com:in tapahtumaan Alastarolle ja olen asiasta ihan fiiliksissä! Kivaa nähdä millaisesta tapahtumasta on kkuva-9yse ja saisiko tulevaisuudessa ympättyä siihen mukaan jotain Deittisirkuksen tapahtumaa. Pääsen mukaan ”staffin” roolissa ja nappaan oikein makuupussin eksoottisesti mukaan mökkiyöpymistä varten.

Huvittavintahan on, että itselläni ei ole edes voimassa olevaa ajokorttia. Pidän autoista ja vauhdista, kunhan ei tarvitse itse ajaa. Odotellen radalle.com beibejen näkemistä ja renkaita potkivien perusjannujen flanellipaitoja. Flanellipaidoissa ei siis tosiaan ole mitään vikaa, juuri itsekin katselin tyttömäistä roosaa flanellipaitaa. NAISET HUOMIO: Käsittääkseni tapahtumassa käy paljon eri ikäisiä ja erilaisia miehiä. Olenhan aiemmissa haastatteluissani rohkaissut aloittamaan aina sellaisia harrastuksia, joissa on enemmän vastakkaisen sukupuolen edustajia. Tässä siis oivallinen ja käymisen arvoinen vaihtoehto sinkkunaisille.

Testaan reissussa myös  ”Make Up Eraseria” Kyseessä on ns. ihmerätti. Ei tarvitse ottaa meikinpuhdistusainetta mukaan, vaan kyseinen rätti vaan kastellaan vedellä ja sillä sitten näppärästi hinkutellaan naama puhtaaksi. Tosi kätevä juttu, sitten sen vaan ottaa mukaan ja pesee kotona koneessa. Helppo reissuun tai harrastuksiin!

kuva-10Kaikki siis lauantaina ja sunnuntaina Alastarolle!

Muistakaa naiset, että tollainen tapahtuma on tosiaan ns. ”mieslähde” ja miehille puolestaan on autourheilun lisäksi sitä kuuluisaa silmänruokaa. Saa nähdä mitä kirjoittelen kokemuksista reissun jälkeen.

 

Rakkautta,

Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi

 

anna_uusiheimala_kuva_jani_kääriäinen_4

 

 

11259098_996340013710369_72479282_n