Olen ollut nyt noin puoli vuotta Deittisirkuksen toimistoassistenttina. Ennen tuloani tähän yritykseen, en tiennyt kuinka speed datingit käytännössä toimivat ja minkälaisia ihmisiä tapahtumissa käy. 12226557_164602150556717_2027604525_n

Deittisirkuksen originaali speed dating, jota pidetään Tampereella ja Helsingissä noin puolentoista kuukauden välein, on mahtava idea. Mielestäni speed datingiä täytyikin saada tänne, avaamaan hieman suomalaista jäykkyyttä.

Ihmiset ovat tapahtumissa täysillä mukana ja elävät hetkessä. Tapahtumaa vetäessäni tulee usein ajatus, että voisinpa minäkin ottaa osaa tuohon siltä seisomalta. Olen muutenkin sosiaalinen ja mielestäni Deittisirkuksen speed datingissa käy kivan näköisiä ja todella mukavia sinkkuja. Työni kautta minäkin olen saanut jutella ja tutustua ihmisiin, joihin en varmaankaan olisi muuten koskaan törmännyt. Tykkään työn luonteesta, sillä ihmisten kohtauttaminen on ihanaa.

Tahdonkin sanoa, että tapahtumiimme voi osallistua kuka vain.

”Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksi” tunnuslause mielestäni sopii hyvin yrityksen ajatukseen. Joskushan on vain hyvä päästä tuulettumaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Ja silloin kun sitä vähiten odotat, kumppanisi saattaakin istua sinua vastapäätä. Itsekkään en osannut odottaa sitä, että löytäisin mieheni työpaikalta. Niin kuitenkin kävi edellisessä työpaikassani ja sitä muistelemme kiitollisina hyvinkin usein.

Onko kohtalo meidän onnetar? Minun kohdallani ainakin!

www.deittisirkus.fi

Suosittelen koko sydämestäni Deittisirkuksen originaalia speed datingia just sulle!
Ps. Voit osallistua myös yhdessä kaverisi kanssa

 

 

Rakkain terveisin
Deittiprinsessa Jenni
kuva
Nimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Kanasalaatti & mehu
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Vain elämällä elämää, löydät sen mitä etsit