Kävin tällä viikolla testaamassa IHA-Linesin illallisristeilyn, enkä ole aiemmin edes ajatellut että 70% Helsingistä on saaristolla ja merellä! Tuollaisessa risteilyssä on myös hyvää se, että on aivan sama sataako vettä vai paistaako aurinko. Itse pidän sateista merta myös tunnelmallisempana kuin poutasäätä. Ruoka oli mutkatonta ja maittavaa suomalaiseen makuun. Mielestäni esimerkiksi häissä paras osuus on syöminen ja saaristolais-buffet oli vastaava, kuin tasokas suomalainen hääruokailu. Jos miettii deittailun näkökulmasta, niin vaihtuvat maisemat, hyvä ruoka luovat erinomaiset puitteet treffeille. Henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys oli myös ensiluokkaista.

Hommahan toimii niin, että ennakkoon tehdään pöytävaraus ja laivamatka+saaristolaispöytä kustantaa vain 50 € per nuppi. Viinivalikoima vaikutti myös hyvältä, vaikka en olekaan mikään alan asiantuntija. Kuivat piccolo-skumpat toimi hyvänä aperitiivina ja valkkari kalapainotteisen saaristolaisruuan kanssa toimi loistavasti. Tuollainen retki kestää 2 ja puoli tuntia, se on hyvä aika myös treffeihin liittyvään tutustumiseen, mikäli ei ennalta tunne vielä hyvin deittikumppania.

Keskustelin myös laivayhtiön edustajan kanssa ja hänenkin korviinsa on tullut tietoa ensitreffien sopimisesta Dorikselle ja tämän jälkeen kihlautumisista. Enkä yhtään ihmettele! Parhaat tutustumisterffit kannattaakin sopia tämän kaltaiseen ympäristöön, missä voi keskittyä toiseen ihmiseen ja samalla nauttia miellyttävästä tunnelmasta. Esimerkiksi elokuvateatteri ei toimi lainkaan ensitreffeillä, kun pitää istua ensin pari tuntia hiljaa. Sehän on jopa kiusallista. Liian toiminnalliset treffit taas vievät huomion liiaksi tekemiseen eikä toiseen ihmiseen.

Eli kun multa AINA kysytään, että mihin ensitreffit kannattaisi sopia niin IHA-Linesin illallisristeily on eritääin varteenotettava vaihtoehto.

https://www.ihalines.fi/suomeksi/saannolliset/illallisristeilyt.html

Pakko vielä linkata aiheeseen sopiva biisi Doris

Rakkaudella,
Anna/Deittisirkus