Kasvosi on koetuksella, kun lämpimät ilmat alkavat. Iho joutuu vastaanottamaan kaikenlaisia aineita ja likaa päivittäin.

Tässä hyvä esimerkki: Montako kertaa laitat kätesi kasvojasi vasten päivän aikana?

Voin itse vastata tähän kysymykseen, että todella monta kertaa. Mitä kaikkea olenkaan tehnyt käsilläni tätä ennen; tankannut autoa, polttanut tupakkaa, käynyt kaupassa, jne. Tällöin kasvoni saa eri paikoista ja tilanteista likaa ja pöpöjä.

Mielestäni ei saa kuitenkaan alkaa liian varovaiseksi asian suhteen. Kyllä käsiä saa kasvoilla pitää, kunhan muistaa pestä kasvot päivän päätteeksi ja useamminkin jos näkee tarpeelliseksi. Kasvot on myös tärkeä pestä huolella, vaikka et meikkiä käyttäisikään.

MUEblack9999-600x600Millä sinä puhdistat kasvosi:
Oletko löytänyt omat lemppari tuotteesi? Haluatko kokeilla jotakin uutta?

Tässä mieletön keksintö kasvojen puhdistamiseen, johon tarvitset VAIN VETTÄ!
Makeup Eraser, uudelleen käytettävä meikin puhdistusliina. Beauty Pop Up:ilta löytyy kahta eri sävyä: mustaa ja pinkkiä. Pinkin väristä puhdistusliinaa löytyy kahdessa eri koossa. Katso täältä

VINKKI! Tämä on todella helppo ottaa mukaan esimerkiksi festareille kesällä.

www.beautypopup.fi

NAFHAkasvovesiLisäksi suosittelen kasvovesiä puhdistetulle iholle.
Kasvovettähän on ihanteellisinta käyttää meikinpoiston jälkeen puhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa. Beauty Pop Up:ilta saat nyt -20% alennuksella kasvoveden
Voin kertoa omakohtaisesta kokemuksesta, että kasvovesi toimii oikeasti. Tuntuu että kasvot hengittävät paremmin ja ovat puhtaammat aamulla. Lisäksi laittaessani kasvovettä vanulapulla, saattaa viimeisetkin liat kasvoilta vielä irrota. Tämähän taas kertoo siitä, kuinka likaiset kasvot päivä on saanut aikaan.

 

Puhdistamalla kasvosi huolellisesti joka päivä, saat eloisan ja kauniin ihon. Tämäkin taas vaikuttaa itsetuntoosi ja hyvään deittailu kokemukseen.

Deittisirkuksen Originaalissa speed datingissa Tampereella ja Helsingissä pääset tapaamaan ihmisiä kasvokkain.
Lue Originaalista speed datingista lisää täältä ja varaa paikkasi ajoissa.

 

Rakkain terveisin
Deittiprinsessa Jenni

deittisirkusjenni