Tissit jakavat mielipiteitä. Kirjoittaessani naisena, ettei tissien koolla ole merkitystä miesmarkkinoilla, niin osa naisista on aivan eri mieltä. On totta, että isot tissit kiinnittävät miesten huomion. Isot tissit ovat harvemmin kuitenkaan syy rakastua naiseen. On naisia, jotka haluavat kiinnittää miesten huomion nimenomaan tissien avulla, eikä siinä ole mitään pahaa.

Meillä kaikilla on omat vahvuutemme. Niitä voivat olla: kauniit kasvot, terävät jutut, sydämellinen olemus, hymy, pyöreä peppu, upeat hiukset, sutjakka vartalo, tyylitaju, huumorintaju tai vaikka ne tissit. On oleellista tunnistaa omat vahvuudet ja korostaa niitä. Mikäli viestit ensikohtaamisella korostaen tissejä, niin luonnollisesti lähetät ensimmäiseksi fyysisiä viestejä. Tämä voi siis johtaa helpommin lyhyeen intiimiin suhteeseen.eroottinen_pixkuva

On myös muistettava, että jotkut naiset kärsivät luonnostaan isoista ja raskaista rinnoista. Nämä naiset ovat jopa turhautuneita miehiltä saamastaan huomiosta ja tällöin ei kannata todellakaan tuijotella tai keskustella heidän kanssa tissiaiheesta, vaan aivan jostain muusta.

Seksikkyys ei ole yhtä kuin suuret rinnat. Seksikäs nainen on hyvinvoiva, sinut itsensä kanssa ja sen näkee pelkästään jo katseesta. Kannattaa siis tarkistaa paraneeko itsetunto silikoneilla vai jollain muulla? Jokaisella ihmisellä on jo syntyessään perusluonne, johon kuuluu itsetunto ja se kehittyy matkan varrella. Esimerkiksi lapsuusiän asioilla on suuri vaikutus itsetuntoon. On ihmisiä, jotka ovat herkempiä toisten mielipiteille kuin toiset. On eri tapoja käsitellä asioita. Esimerkiksi voi olla nainen, jota on nuorempana haukuttu laudaksi ja tämä sama nainen näyttää aikuisiällä julmetun seksikkäältä sellaisena kun on. Toinen nainen vastaavalla taustalla voi tehdä ulkonäköönsä kirurgisia muutoksia, jotta saavuttaisi paremman itsetunnon. Jos ei pääse sinuihin kroppansa kanssa ja se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään, niin ehkä silloin kannattaa tehdä jotain. Toiselle riittää ruokailutottumusten muutokset ja liikunta, toiselle se voi olla jotain muuta.

On myös naisia, joilla on hyvä itsetunto ja haluavat siitä huolimatta lisävarustusta rinnuksiin ammatillisista tai muista syistä. On oleellista kuitenkin itse tiedostaa, mistä syistä ja lähtökohdista lähtee itseään leikkelemään. Olen itse ollut sen verran paljon leikkauspöydällä tahtomattani, että jo lähtökohtaisesti en ole kiinnostunut enää ylimääräisistä operaatioista. Kerron siitä joskus myöhemmin lisää.

Ulkonäöllä on siis merkitystä, mutta Sinä itse voit vaikuttaa miltä näytät ja mitä haluat viestittää ulkonäölläsi. Enkä tällä ”vaikuttamisella” tarkoita nyt kauneusleikkauksia, vaan vahvuuksien korostamista ja myöskin pukeutumista. Pätee niin naisiin kuin miehiin.

Deiteillä nähdään!

Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi

 

Deittikuningatar (Deittikuningattaren kuva: Nadi Hammouda)