janne42-vuotis Janne asuu Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella. Rauhallinen luonne ja 140 ÄO:n (kuuluu parhaaseen 4 prosenttiin hänen ikäisistään testatuista mensan testin mukaan) tekevät hänestä hyvän ja luotettavan kumppaniehdokkaan. Tämän sporttisen sinkkumiehen intohimona on moottoripyöräily.

Janne kertoo:
”Olin pari vuotta sitten erittäin pahassa kolarissa moottoripyörällä. Minulta mm. murtui vasen lapaluu ja solisluu, alaleuka ja useita kylkiluita. Ensiavussa pitivät n. kuukauden keinotekoisessa koomassa aineilla ja siitä herääminen kesti vielä muutaman viikon. Fyysinen toipuminen on onnistunut erittäin hyvin. Ulkopuolisen silmin ei ole enää mitään huomattavissa.”

Janne on harrastanut paljon myös muita urheilulajeja, kuten futista, pesäpalloa, yleisurheilua, squashia ja rullaluistelua. Nykyisin moottoripyöräily vie tosin kaiken harrastusajan.

Janne etsii 20-40-vuotiasta naista, joka olisi hauska (ei tarvitse olla koomikko). Sporttiset harrastukset olisivat suotavia siinä määrin, että yhdessä harrastaminen olisi mukavaa. Hän arvostaa naisessa kuitenkin rehellisyyttä, älykkyyttä, ulkonäköä, liikunnallisuutta ja kokeilunhalua. Uskaliaisuus ja kokeilunhalu olisivat eduksi, mutta hän on kuitenkin on sitä mieltä ettei ole järkeä listata unelmien naisen ominaisuuksia, sillä ne ovat määritteitä millä ei loppujen lopuksi ole merkitystä. LUOTTAMUS on  Jannelle tärkeintä, sillä se ei ole mielipideasia. Sitä joko on tai sitä ei ole.

”Taloudellinen tilanteeni on hyvä, mutta arvomaailmani muuttui onnettomuuteni jälkeen esim. rahan ylenpalttisen arvostamisen osalta.  Mieltymyksistäni kulttuurin ja ruuan suhteen on, että kaikki käy kunhan se on hyvin tehty”, kertoo Janne hymyssä suin.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä Jannelle viesti alla olevan lomakkeen välityksellä.