Voi minkä oivalluksen koin pari päivää sitten!

Kyläilin ystäväni N:n luona. Puhuimme lapsistamme, töistämme, puolisoistamme, kavereiden asioista ja lopulta seksistä. Muistelimme jopa kymmenen vuoden takaisia iltoja, jolloin pokailimme kaikkea mikä liikkuu. Puhuimme niistä tekosista, joista emme ikinä mainitsisi puolisoillemme. Meitä nauratti ja hävetti samaan aikaan. Paheksuimme itseämme niin kuin aikuinen voi paheksua viettienergian johdattamaa nuorta. Välillä meidän oli jopa ikävä niitä hulvattomia hetkiä ja mietimme, mistä saimme kaiken sen energian seksiin.

Totuus on, että viimeisimmästä villin sinkkuseksin ajasta ei minun kohdallani ole kovin pitkä aika: vielä viime keväänä ajattelin seksiä joka päivä. Iltaisin haaveilin jostain kuumasta miehestä, joka kömpisi viereeni (oikeastaan päälleni) sänkyyn. En haaveillut kenestäkään tietystä, koska minulla ei ollut mielitiettyä – oli monta säätöä ja loputon kiihko. Jos menin ulos, lähdin kotiin aamuyöllä jonkun seurassa. Kotiin tai sen jonkun luo. Minulla oli pari yhdenillanjuttua, mutta sitäkin useampi vakihoito. Jälkimmäisen kanssa seksi huomattavasti kivempaa, vaikka ensimmäisiäkin tarvitaan, että löytyy niitä jälkimmäisiä.

Sinkkuna koin olevani seksuaalinen.
etanaseksi

Nykyään minulla on E. Luotettava, turvallinen, seksikäs, komea, mukava ja ihana E. Vietämme kaiken vapaa-aikamme yhdessä ja olemme onnellisia. Meillä on hyvä ja säännöllinen seksielämä ja paljon läheisyyttä. Kun tämä tabunakin tunnettu osa-alue on tyydytetty, jää aikaa miettiä muuta.

Pohdimme N:n kanssa, miten seksistä tulee pahimmillaan kovin suorituspainotteista. Sen kanssa saattaa käydä kuin punttisalilla käynnin kanssa: kun se on ohi, on kiitollinen, että sitä ei tarvitse tehdä heti uudestaan.

Mietimme, miksi sinkkuna on niin paljon aktiivisempi seksirintamalla. Tätä pohdittuamme tajusimme viimein, että vaikka meillä olikin paljon sinkkuseksiä, meillä taitaa olla enemmän seksiä nyt. Mikä mahtava oivallus! Sinkkuna sain korkeintaan kerran viikossa – välillä kerran kuukaudessa. Varattuna saan, ainakin tällä hetkellä, sen keskimääräisen kolme kertaa viikossa. Ja ei, vielä en ajattele punttisaliajatuksia (ehkä muutaman vuoden ja parin yhteisen lapsen päästä käy niin).

Seuraavaksi mietin, miksi en ollut tajunnut tätä aikaisemmin. Syy taitaa olla siinä, että kun sinkkuna sain seksiä, kerroin siitä heti ainakin Ilonalle. Seksi oli iso juttu. Nykyään en soittele minun ja E:n jokaisen muhinoinnin jälkeen linjat punaisina rakkaalle siskolleni.

Ja nyt rakkaat sinkut! Nauttikaa seksistä ja olkaa varovaisia. Jokainen saa toteuttaa seksuaalisuuttaan parhaaksi katsomallaan tavalla – minä ja Ilona taidetaan olla melko helppoja tyttöjä, mutta se ei tarkoita, että muiden tarvitsisi olla. Pääasia, että nautitaan elämästä ja seksuaalisuudestamme!

 

Riettain terveisin,

Vilma

 

P.s. Voiko aktiivinen seksielämä kestää pitkän parisuhteen läpi? Pitäisikö sen? Onko teillä sinkkuina aktiivinen seksielämä?