(Tarinassa nimi ja paikkakunnat ovat keksittyjä, tarina on todellinen)

soutuTiina on nelikymppinen nainen, joka on juuri eronnut yli 20 vuoden avioliitostaan. Hänellä on kolme lasta, joista nuorin on 14-vuotias. Hän eli narsistisen aviomiehensä kanssa pitkään periaatteella eroa en ota, mutta meillä ei ole mitään yhteistä elämää. Seksiä oli, mutta hän ei ollut siinä läsnä, sillä kiinnostus omahyväiseen puolisoon oli lopahtanut vuosia sitten.

Viime kesänä ennen eroa Tiina oli eräässä soututapahtumassa, jossa häntä noin 10 vuotta vanhempi mies yritti ottaa häneen kontaktia. Tiina ei todellakaan antanut hänelle vihreää valoa, vaan oli jopa tyly miestä kohtaan. Mies asui toisella puolella Suomea ja tapahtuman loputtua hän tuli sanomaan Tiinalle, että lähtee nyt Jyväskylään. Silloin Tiina oli kuitenkin hämmentynyt, että mihin se mies nyt yhtäkkiä lähtee.

Kesti muutama kuukausi ja Tiina oli tänä aikana jo eronnutkin.

Kyseisellä ”soutumiehellä” ja hänellä oli yhteisiä tuttavia, facebook-kavereita. Mies pyysi Tiinaa fb-kaverikseen, Tiina suostui. Mies oli laihduttanut tänä aikana 15 kg ja oli Tiinan silmissä jopa entistä komeampi. Tiina ja tämä mies ovat nyt kirjoitelleet Facebookissa useita kuukausia ja välillä myös hyvin intiimisti. Tiina kiukuttelee välillä tälle miehelle viestien välityksellä, mutta tämä mies ei pientä kiukuttelua pelkää, vaan pysyy mukana Tiinan elämässä. Eräänä päivänä mies ilmoitti tulevansa käymään Tiinan kotikaupungissa Turussa työmatkalla. Siitä Tiina säikähti ja vastasi miehelle, että senkun tulet täällä on kivoja nähtävyyksiä. Itse olen töissä.

Tiina ei ole vielä valmis kohtaamaan miestä, vaikka sitä haluaakin. Entä jos kupla särkyy? Miten he pystyvät keskustelemaan livenä? Entä jos koko heidän elämä muuttuu tämän tapaamisen jälkeen? Nähtäväksi jää kuinka tässä käy.