Monella on tapana puolustella itselle ja muille tuoreita suhteita, joilla ei selvästikään ole tulevaisuutta.

Itse olen näissä asioissa ehdoton. Mikäli olen kokenut minkäänlaista välipitämättömyyttä tai oman aikani hukkaamista esimerkiksi ”ehkä” näkemisten valossa, niin olen sanonut heipat.

Jos joku on aidosti kiinnostunut ja välittää, niin hän myös panostaa suhteeseen. Hän haluaa nähdä ja tavata, eikä laita esimerkiksi puulakiharrastusta etusijalle. Hän haluaa tulla aveciksi tai toisinpäin. Hän kunnioittaa ja on kiinnostunut toisen hyvinvoinnista ja tunteista. Hän on myös valmis näkemään vaivaa ja tekemään mahdollisia uhrauksia yhteisten asioiden puolesta syyllistämättä.

Panosta itseesi ja ihmissuhteisiisi, äläkä tyydy vähempään mitä ansaitset.

Selvästikin esimerkiksi Tinder on osalle sama kuin kolikkopelit, laitetaan pieniä panostuksia ja odotetaan yksipuolisia voittoja. Elämä on siinä mielessä peliä, että mikäli ei uskalla panostaa, niin voitot jäävät pieniksi. Ikuiset wanna be poikamiehet ovat pitkälti tämä ihmisryhmä (jotkut näistä pariutuvat silti ajan kanssa).

Monien menetysten ja epäonnistumisten vuoksi kaikki eivät uskalla enää ottaa riskiä ihmissuhteissa;


Oma neuvoni on se, että riski kannattaa ottaa, mutta realismi ja oma henkinen puoli ja talous kannattaa turvata. Ystävät ja työ pitävät sinut pinnalla.

Yksi tärkeimmistä neuvoistani on:
Vaali ystävyyssuhteistasi kaikissa elämäntilanteissa.

Ystävä on se, joka uskaltaa olla sinulle rehellinen silloinkin, kun itse et ole sitä itsellesi. Oikea ystävä on kuin herätyskello, epämieluisa ”piipitys” on uutta parempaa aamua varten ja aamu on aina iltaa viisaampi.

Tiina O.