barn-946699_960_720Seinäjoella asuu 12 643 henkilöä yksin Suomen Tilastotietokeskuksen tuoreimman tiedon mukaan, suuri osa heistä on sinkkuja. Lisäksi tilastoon on otettava huomioon esimerkiksi yhden vanhemman perheet, joista myös osa etsii itselleen sopivaa kumppania. Heitä Seinäjoella on tilastojen mukaan noin 1900. Tilastotiedot perustuvat vuoden 2016 lukemiin.

Deittisirkus LOVE BILEET ensi kertaa Seinäjoelle tänä perjantaina!
Lue tapahtumasta lisää täältä

Deittisirkus yhdistää ihmisiä ympäri Suomea
Deittisirkus on Suomen ainut sinkkutapahtumiin erikoistunut yritys. Deittisirkus järjestää parilla eri konseptilla tapahtumia ja perjantaina Seinäjoen Karmaan rantautuvissa Love bileissä on kaksiosainen ohjelma. Alkuillasta klo 22 alkaen on sokkotreffejä lennosta ja parin löytäneet saavat mm. lasin kuplivaa, lisäksi pariskunnat pääsevät keskenään treffeille. Myöhemmässä vaiheessa iltaa on pop up-pikadeitit, johon ilmoittaudutaan paikan päällä. Tähän osioon otetaan mukaan luonnolliksesti vain sinkkuja. Jaossa on mm. Viking Linen lahjakortteja ja arvotaan myös lahjakortti www.beautypopup.fi-verkkokauppaan.

Homma toimii
Love Bileissä on kevyesti ohjattua ohjelmaa liittyen siihen, että uusien kontaktien tekeminen tehdään helpoksi ja hauskaksi.
”Juuri vähän aikaa sitten tapasimme sokkotreffeillä lennosta pariskunnan, joka oli tullut verestelemään tapahtumaa paikan päälle, sillä he olivat tavanneet toisensa love bileissämme jo kaksi vuotta sitten. Tälläisiä onnellisia tarinoita on aina kiva kuulla ja tulee fiilis, että työlläni on todella tarkoitus”,
 kertoo Anna Uusiheimala (Deittikuningatar) Deittisirkuksesta.

beautypopupfideittisirkus logo