Matka joka voi muuttaa elämäsi. Irtaannutaan yhdessä arjesta Thaimaan lämmössä Hua Hinissä, johon rento ja ystävällinen ilmapiiri luovat loistavat puitteet. Matkan aikana on tarkoitus löytää niin omat vahvuudet kuin oppia ihmissuhteiden luomiseen liittyvistä asioista mukavassa seurassa. Älä jää yksin, vaan lähde yhdessä reissuun. Saa uusia ystäviä ja tutustu paikalliseen kulttuuriin. Matkaa emännöi Deittikuningattarenakin tituulerattu Anna Uusiheimala, joka konsultoi henkilökohtaisesti matkalaisia sopivan kumppanin löytymiseen liittyvissä asioissa.

Matkan ajankohta 9. – 22.3.2018, perjantai-torstai, 12 päivää, 11 yötä

pe 9.3. AY 141 Helsinki – Bangkok klo 17.00 – 07.25 (10.3.)
ke 21.3. AY 144 Bangkok – Helsinki klo 23.05 – 05.20 (22.3.) (aikataulut sitoumuksetta, ajat paikallisia)

Alustava päiväkohtainen ohjelma (Tarkentuu myöhemmin)

la: Saapuminen: Tervetuloa – Tullaan tutuksi! Yhteinen illallinen 18.00 alkaen

(kuuluu pakettiin)
su: Luento paikalliskulttuuriin ja thaimaalaisiin tapoihin liittyen
ma: Henkilökohtaiset vahvuudet ja LTA-info, luontaiset taipumukset
ti: Kuinka tehdä hyvä ensivaikutelma?
ke: Speed dating
to: Tutustuminen yhdessä Hua Hinin yöelämään
pe: Pukeutumisvinkit ja tutustuminen paikallisiin räätälipalveluihin
la: Lounastapaaminen kevyellä ohjelmalla ja Yhteinen Karaoke-ilta
su: Vene/Kalastusretki halukkaille (omakustanne)
ma: Tutustuminen Hua Hinin Seudun Suomalaisten yhteistoimintaan
ti: Yhdessä iltatorille ja tuliaisten osto 19.00
ke: Yhteinen lähtöpäivällinen 15.00. Lähtö Suomeen.
to: Kotiinpaluu
Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi

  • Edestakainen lento Helsinki-Bangkok Finnairin lennolla turistiluokassa
    • 1 kpl/enintään 23 kg kirjattua matkatavaraa
    • 11 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
    • Hotelliaamiainen
    • Edestakainen lentokenttäkuljetus Bangkok-Hua Hin

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 220 e/hlö/11 yötä

Muutoin huolehdimme huonejaosta ennakkotietojen perusteella.

Wannara Hotel *** 174/9 Hua Hin 65 Soi. Naresdamri Rd

Viihtyisä hotelli sijaitsee keskellä Hua Hiniä. Erinomainen valinta sinulle, joka nautit niin rantalomasta kuin kaupungin läheisyydestä! Ihastuttavalla Hua Hinin hiekkarannalla vain 300 metrin päässä hotellilta voit tehdä pitkiä kävelyretkiä vesirajassa, pulahtaa lämpimiin aaltoihin ja katsella kaunista merta. Kaupungin kuhina ei ole kaukana sekään: aivan kulman takana sinua odottaa koko joukko ravintoloita, kauppoja ja yöelämää. Suosittelemme ehdottomasti pistäytymään yhtenä iltana Hua Hinin kuuluisilla yömarkkinoilla, jotka aukeavat alkuillasta ja jatkuvat keskiyölle asti. Siellä voit maistella thairuokaa suoraan lukuisista katukeittiöistä, tehdä edullisia tuliaisostoksia, teettää vaatteita mittatilaustyönä ja vain katsella värikästä ihmisvilinää ja kojujen antimia. Aamiainen tarjoillaan hotellin allasalueen tuntumassa.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä

Kyseessä on valmismatka; vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkavekka (Primera Travel A/S), jolla on vakuus Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastossa. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja. Kehotamme ottamaan riittävän matkavakuutuksen.

MATKA VARATTAVA 24.1.2018

Hinta: 1790 €

Varaukset:

Tuula Toura, tuula.toura@matkavekka.fi
puh. 020 120 4083 (08.00-16.00)
Matkavekka (Primera Travel A/S)

 

YLEISTÄ HUA HINISTÄ

Hua Hin on Thaimaan rantakohteiden vanha daami. Täältä alkoi thaimaalainen rantalomailu. Ensimmäinen lomailija oli Thaimaan kuningas Rama VI, joka perusti Hua Hiniin kesäpalatsinsa vuonna 1923. Perässä seurasivat aateliset, jotka rakennuttivat tiikkihuviloitaan pienen kalastajakylän kauniille hiekkarannalle.

Menneestä ajasta on jäänyt kulttuurinystävälle paljon historiallista nähtävää.

Parhaiten on säilynyt hillityn tyylikäs tunnelma, joka houkuttelee nykyisin etenkin perheitä ja eläkeläisiä. Suurin matkailijaryhmä ovat bangkokilaiset viikonlopun viettäjät, mikä takaa thaimaalaisen paikallistunnelman. Myös Thaimaan kuninkaallinen perhe viihtyy usein kesäpalatsissaan, joka sijaitsee aivan Hua Hinin keskustan vieressä.

Hua Hinin keskusta ja rannat

Hua Hinin ydinkeskustaa on Damnoen Kasem -katu eli Hua Hin Soi 61. Damnoen Kasemille ja sen poikkikaduille on keskittynyt suurin valikoima ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja muita palveluita. Damnoen Kasemilta risteää aivan rannan tuntumassa viihtyisä ravintolakatu Naresdamri Road. Katu päättyy pitkään, sinipunaisten kalastusveneiden täyttämään laituriin. Laiturin vierestä alkavat kiehtovat, vanhat puutalokorttelit, joissa kalastajat korjailevat verkkojaan ja kuorivat jättiläisrapuja.

Hua Hinin keskustan hiekkaranta alkaa Damnoen Kasem -kadun päästä ja jatkuu viiden kilometrin verran etelään. Keskustan kohdalla ranta on vilkas ja osin auringonvarjojen peittämä. Ratsastajiakin rannalla näkee. Mitä kauemmaksi keskustasta suunnistaa, sitä rauhallisemmaksi ja ranta käy.

Mitä kauemmas keskustasta kulkee, sitä kauniimmaksi Hua Hinin ranta käy.

Ranta päättyy Khao Takiab -kukkulaan, jolla seisoo jättimäinen Buddha-patsas. Patsaan luota avautuvat hienot näkymät. Kukkulan laella on pieni, kiinalaistyyppinen temppeli, jonka ovat vallanneet apinat. Kukkulaa tavataankin kutsua myös nimellä Apinavuori.

Khao Takiab -kukkulan takaa alkaa toinen pitkä ranta. Rannan alkupäässä on muutama hotelli, muuten ranta on säästynyt rakentamiselta. Rannan omistaa Thaimaan armeija, mutta sillä saa liikkua vapaasti.

Keskustan pohjoispuolellakin on ranta, mutta vaatimattomampi kuin eteläpuolella. Pohjoispuolen ranta jää nousuveden alle. Plussana tällä alueella ovat useat viihtyisät klassikkoravintolat meren äärellä kuten vanhassa puuhuvilassa toimiva Baan Itsara.

Alueiden välillä voi liikkua songthaewlavakseilla, tuktukeilla ja moottoripyörätakseilla. Songthaewilla matkat alkavat 10 bahtista ylöspäin. Tuktukeilla ja moottoripyörätakseilla matkat alkavat eurosta ylöspäin. Sovi hinta etukäteen.

Hua Hinin hotellit kuuluvat Thaimaan parhaisiin. Hotellit ovat panostaneet etenkin tilaviin ja viihtyisiin uima-altaisiin.

Hua Hinin ravintolat, ostokset ja hemmottelut

Hua Hinin valtteja ovat mukavan tunnelman lisäksi monipuoliset palvelut poikkeuksellisen viihtyisistä ostoskeskuksista laajaan ravintolatarjontaan. Thaimaalaiset kotimaanmatkailijat pitävät Hua Hinin kalaravintoloiden tason korkeana, ja ulkomaisia turisteja saa kiittää siitä, että myös länsimainen ruoka on hyvin edustettuna. Hua Hinissa on paljon hyviä italialaisia ravintoloita ja mukaan mahtuu muutama mainio ranskalainenkin ravintola.

Hua Hin on kehittynyt Thaimaan johtavaksi kylpyläkaupungiksi. Hoitojen tason takaavat vaativat bangkokilaiset asiakkaat. Koko Thaimaan huikeimman kylpyläkokemuksen tarjoaa Hua Hinissa sijaitseva The Barai -kylpylä.

 

Lähde: http://www.minnethaimaassa.com/hua-hn