Katsoin maanantaina dokumenttielokuvan Rakkauden insinöörit. Kyseisessä elokuvassa Suomessa asuva bulgarialainen tohtori kehittää tieteellistä kaavaa naisten hurmaamiseen ja käyttää koekaniineina neljää insinööriä. Kauniista ajatuksesta huolimatta kaava ei toimi käytännössä. Koekaniinien suurin ongelma oli itsevarmuuden puute. Naista pidettiin ikään kuin päämääränä, mutta matkasta ei osattu nauttia.
ujomies

Epäonnistumisten noidankehä naissuhteissa

Torjutuksi tuleminen ja pieleen menneet romanssit aiheuttavat myös fysiologisia oireita. Mikäli *dopamiinia ei erity riittävästi on alttiimpi masennukselle ja negatiiviselle ajattelulle. Syntyy ikään kuin noidankehä mille ei ole loppua. Tämä asia on tiedostettava ja lähdettävä hakemaan elämään sellaisia asioita, jotka saavat dopamiinivälitteisen viestinsiirron virtaamaan aivoissa. Voimakas dopamiinivälitteinen tiedonsiirto tekee meistä voittamattomia; vähentää jopa kivun tunnetta (myös fyysisesti), vie nälän ja antaa karismalle boostia. Dopamiinia erittyy erityisesti rakastuneena, onnistumisista ja positiivisen jännityksen tunteesta. Tämän vuoksi yksi hyvä asia johtaa toiseen hyvään asiaan. Myös alkoholi edistää dopamiinin eritystä ja vaikuttaa aivojen serotoniinijärjestelmään, tämä saa aikaan keinotekoisen mielihyvän tunteen. Suomalaiset käyttävätkin alkoholia voiteluaineena mm. ihmissuhteisiin liittyen.

*) Keskushermoston välittäjäaine, minkä eritys kiihtyy rakastuneena/hyvään oloon liittyen, tämä ei liity kuitenkaan varsinaisesti seksiin.

Itsevarmuus on HOT, itsekeskeisyys NOT

Hyvä olo lisää itsevarmuutta. Itsevarmuus ei tarkoita turhaa kukkoilua, päällekäyvyyttä tai itsekeskeisyyttä. Itsevarmuus tarkoittaa sitä, että tuntee itsensä ja pitää itse itsestään. Tämä edesauttaa kommunikointia sosiaalisissa tilanteissa tai esiintymistä yleisön edessä. Eli et pyytele anteeksi olemassaoloasi ja sinulle on ok, jos joku ei pidä sinusta.

”Minä en tiedä paljoa kamalampaa kuin niin tajuttoman ujo ja epävarma mies, joka joutuu kysymään aina lupaa ennen kuin uskaltaa koskea minuun. Tällainen käytös pakottaa minut olemaan joku, joka en koe olevani, ja on tuhonnut seurustelusuhteeni kyseisten miesten kanssa: en halua tuntea olevani pelottava äijä, jolta mies tarvitsee luvan tekemisiinsä.” (Kommenttilainaus Demin keskustelupalstalta, jossa nuoret naiset keskustelivat aiheesta.)

Deiteillä nähdään!

Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi

 

10477346_10152661117947530_3070982077176335587_n