Vappuaaton aattona pe 29.4. Kuopion Puikkarissa metsästetään Vappu-heilaa. Kuopiossa on noin 7300 alle 35 vuotiasta yksinasujaa, joista suuri osa on sinkkuja. Alle 24 vuotiaissa miehiä tilastoituu yksinasumisen muodossa hitusen vähemmän kuin naisia; miehiä n. 1550 ja naisia n. 1900.aaaaaaa25-34 vuotiaissa miehiä on puolestaan enemmän, eli n. 2300 ja naisia n.1600. Asumismuoto ei tietenkään aina kerro parisuhdestatusta suuntaan tai toiseen, mutta sen avulla pystytään muodostamaan jonkin tyyppinen kokonaiskäsitys alueellisesti potentiaalisten sinkkujen määrästä.

”Puikkarin asiakaskunnasta suurin osa onkin n. 18-34 vuotiaita kuopiolaisia tai Kuopioon muuttaneita opiskelijoita”, sanoo Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta. Lisäksi sinkkuteema saa liikenteeseen myös aikuisempaakin väkeä.

Deittisirkuksen konsepti toimii erityyppisissä ravintolaympäristöissä ja paikka vaikuttaakin paljon asiakaskunnan ikärakenteeseen. Deittisirkuksen järjestämissä Love Bileissä on myös täkyjä, jotka varmistavat ihmisten osallisuuden.

deittisirkus.fi

Aina jää jotain käteen!

”Naiset saavat omakseen mm. Avonin laadukkaan ripsivärin ja parin löytäneet lasin kuohuvaa. Lisäksi miehille on oma tuote. Onko löytyneillä pareilla yhteistä selviää leikkimielisen match-lomakkeen avulla. Myöhemmässä vaiheessa iltaa järjestetään pop up-pikadeitit ja nopeimmat deittaajat saavat kesää varten Viking Linen-lahjakortit. Kannattaa siis ottaa varaslähtö vappuun, sillä jotain jää käteen tästä perjantaista kaikille”, sanoo Uusiheimala.

 

 

puikkari_huhtikuu_2016_sinkuilleDeittisirkus yhdistää ihmisiä ympäri Suomea

Deittisirkus järjestää nyt toista vuotta tapahtumia ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle saakka. Ihmisten live-kohtauttamiselle on kysyntää, sillä kokonaisvaltainen kohtaaminen ei korvaa yksiulotteista virtuaalitodellisuutta.

Tapahtumaan ei ole ennakkovarauksia ja ravintolaan on normaali sisäänpääsymaksu.

deittisirkus.fi