tiakroppa

Esittelyssä on kahden pienen lapsen äiti Tia. Lupsakan ja elämäniloisen asenteen omaava nainen muutti Järvenpäähän v. 2008 valmistuttuaan toimistopuolen merkonomiksi Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistosta. Kotoisin hän on kuitenkin Jäppilästä, Pieksämäen liepeiltä.

Tällä hetkellä Tia työskentelee kuudetta vuotta samaisessa yrityksessä, mutta toimistotyöt vaihtuivat viime syksynä äitiyslomalta palaamisen myötä tuotannon hommiin. Tia rakastaa fyysistä työtään, joka menee myös ns. hyötyliikuntana. Tia kertoo olevansa monipuolinen nainen: ”Kädessä pysyy pullasuti, moppi sekä myös vasara! Olen aina ollut omatoiminen tyyppi ja tykkään tehdä kaikkea, myös niitä miestentöitä”.

Luonteeltaan Tia on sopivasti kaikkea: ripaus sokeria ja pippuria, lusikallinen iloa ja kauhallinen rakkautta.Mikä onkaan asia Tiasta, joka yllättää monet? – ”Moni on yllättynyt positiivisesti, kun kerron että olen tullut 1,5 vuotta sitten uskoon. Päällepäin tätä ei musta huomaa koska seurakunnissakaan en hiippaile, mutta henkilökohtainen uskoni on vahva ja pyrin elämään ns. kilttiä elämää.” hän hymähtää.

Vierelleen hän toivoo n. 30-36v ”kilttiä pahaa poikaa”. ”Hmm… Saanko esittää kriteerilistani?” hän herskyy.

PLUSSAT: – Omistaa sydämen isolla ässällä – Puhuu ja pussaa – Elämäniloinen – Omistaa terveen itseluottamuksen – Liikunta elämäntapana – Hassuttelija, joka saa huuleni hymylle – Jatkoon: Kauris, Härkä, Neitsyt, Rapu, Kalat

MIINUKSET: – Laiskuus – Tupakointi & Humalaörvellys – Pinnallisuus
Turha yrittää: Kaksonen, Jousimies

 

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä viesti Tialle alla olevan lomakkeen kautta.