Vantaan alueella asuu noin 37 000 ihmistä yksin. Suuri osa näistä on parisuhdetta vailla olevia sinkkuja. Tästä määrästä noin 20 000 on naisia ja 17 000 miehiä.
Tämän lisäksi yhden vanhemman perheitä on Vantaalla 8 693. Näistä perheistä on 7459 sellaisia, joissa nainen on lasten kanssa ja 1 234, joissa mies on yksin lasten kanssa.

person-1357442_960_720”Jos ei ole heilaa helluntaina, ei ole koko kesänä”

Suomalaisessa kansanperinteessä parisuhdetta etsivien on pidetty otollisena löytää heila helluntaihin mennessä. Muutoin on kuviteltu, että myös kesästä tulee romanttisessa mielessä yksinäinen. Vantaalla Heureka ja Deittisirkus ravintola Shamrockissa edesauttavat helluntaiheilan metsästäjiä.

Heurekasta Shamrockiin Love Bileisiin

Deittisirkus on helluntain alla mukana kahdessa eri tapahtumassa ja Vantaalla onkin nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua Deittisirkuksen Love Bileisiin ensi lauantaina ravintola Shamrockissa. ”Alkuillasta Heureka järjestää oman Heila helluntaiksi-illan, niin Shamrock toimii hyvänä epävirallisena jatkopaikkana muutaman sadan metrin päästä Heurekasta”, kertoo Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta. Deittisirkuksen Love Bileissä on yhteistyössä myös Avon Cosmetics Finland, mikä mahdollistaa mm. 100:lle ensimmäiselle naiselle mieluisan huulipunan.

http://www.sinkuille.fi/heila-helluntaiksi-tikkurilan-shamrockista-la-14-5-2016/

Tilastotieto: Suomen tilastotietokeskuksen tuoreimmat tilastot www.stat.fi

www.deittisirkus.fi