Pukeudu viehättävästi, mutta mukavasti
Pukeudu tyylikkäästi mutta käytännöllisesti. Tärkeintä on, että vaatteissa tuntuu mukavalta. Saatat vaikuttaa epävarmalta, jollet viihdy vaatteissasi.

Ole oma itsesi
Kannattaa olla rehellinen omasta itsestä alusta lähtien. Joskus treffeillä saattaa tulla olo, että itsestä olisi mukava antaa siloteltu kuva. Jos kuitenkin toivot parisuhdetta, niin on parempi olla oma itse heti alusta alkaen.

date-2284993_960_720

Sinun on mahdollista päästä treffeille jo nyt perjantaina 13.10. Tampereelle tai lauantaina 21.10. Helsinkiin.

Älä puhu eksästäsi
Treffeillä saatetaan kysyä, miksi olet sinkku. Vastaa lyhyesti ja mukavasti, mutta älä ala selittää pitkää tarinaa entisestä mies- tai naisystävästäsi.

Muista, mitä olet etsimässä
Treffit ei ole työhaastattelu. Deiteillä on tietysti tarkoitus tutustua toiseen, mutta ennen kaikkea kyse on siitä, että molemmat viihtyvät toistensa seurassa. Esittämiesi kysymysten pitäisi näyttää, että olet kiinnostunut treffikumppanistasi, mutta ei ole hyvä kuulostaa pelkältä faktojen tivaajalta. Tällainen käytös saattaa luoda epämukavan ilmapiirin.

treffitÄlä teeskentele pitäväsi jostain, mistä et pidä
Älä näyttele, että sinulla on todella paljon yhteistä treffikumppanisi kanssa, jos näin ei ole. On täysin ok, että sinussa ja treffikumppanissasi on eroja. Yhteisten arvojen ja kiinnostuksenkohteiden jakaminen on mahtavaa, mutta se ei tarkoita, että sinusta tykättäisiin yhtään sen vähemmän, vaikka et olisikaan innostunut kitaransoitosta. Erot saattavat saada sinut näyttämään jopa mielenkiintoiselta.

Deittisirkuksen Originaali speed dating nyt perjantaina 13.10. Tampereella ja lauantaina 21.10. Helsingissä.

Älä näpelöi treffeillä puhelinta
Huomioi treffikumppanisi, niin kuin sinäkin haluat itseäsi huomioitavan. Puheluihin voi soittaa takaisin, ja tekstiviestit voivat odottaa. Se, mitä kaverisi tekevät Facebookissa, ei ole treffien hetkellä tärkeää.

Älä puhu liikaa itsestäsi
Älä keskity puhumaan vain itsestäsi, vaan yritä saada keskustelu pysymään soljuvana kysymällä kysymyksiä myös deitiltäsi. Keskustelun pitäisi aina olla molemminpuolista. Treffikumppanisi todennäköisesti kyllästyy kuuntelemaan pelkkää monologia. Pelkkä itsestä puhuminen viittaa siihen, että olet liian itsekeskeinen, mikä voi olla todellinen turn-off.

date

Älä epäröi sanoa, mitä haluat
Usein ihmiset eivät uskalla lyödä korttejaan pöytään sen takia, että pelkäävät pelottavansa toisen pois. Mutta jos tiedät, mitä haluat, ole rehellinen ja avoin. Jos ette hae samoja asioita, on parempi olla tuhlaamatta molempien aikaa.

 

Lähde treffeille Deittisirkuksen Originaaliin speed datingiin seuraavaksi:

Tampereelle (Teerenpeli) nyt perjantaina 13.10. (vain ennakkovaraus, varaa paikkasi tästä)

Helsinkiin (Presto) lauantaina 21.10. (vain ennakkovaraus, varaa paikkasi tästä)

 

deittisirkus logo20170504_large_Frank_Teerenpeli_052017_1280x720PRESTO