Mielestäni viikon kohokohta oli ehdottomasti artikkelikirjoitus  Meneekö treffit kaiken muun edelle?  , kirjoittajana Emma. Teksti käsitteli naisen epävarmuutta suhteessa miehen treffikutsuun.  Teksti sai lukijan ajatukset hereille, ainakin minun. Onhan sanontakin, että ystävät pysyy elämässä, miehet ei. Se on sisällöltään aika painava sanonta. Onko totta vai ei, en tiedä. Tunteita herättäviä tekstejä tulee varmasti lisää, sillä pidämme sivustolla Emman ja Raisan Sinkkublogia ja luultavasti luvassa on vielä monet mahtavat lukuhetket. Minä ainakin odotan niitä innolla.

naiset makaa Tällä viikolla Facebook-sivuillamme eniten keskustelua herätti lasten hankkiminen. Ihmiset on eri elämäntilanteissa, niinpä asia oli hyvä nostaa keskusteluaiheeksi. Minä vastaisin kysymykseen, että jossakin vaiheessa lapset on osa elämää, mutta nyt perehdyn työelämään. En voisi päästää irti mahdollisuudestani. Onnekseni parisuhteeni on sen verran tuore, että nautimme elämästä nyt kahdestaan.

Helsingissä pidettävä Deittisirkuksen orginaali Speed dating 12.9. on jo naisten osalta loppuunmyyty, mutta olen tällä viikolla ottanut vastaan jo runsaasti varapaikkatiedusteluja, tilannehan yleensa elää ennakkovaraustapahtumien osalta loppuun asti. Minut näkeekin seuraavassa orginaalissa Speed datingissä juontamassa tapahtumaa ensimmäistä kertaa. Niin ja tosiaan 19.9. Tampereelle mahtuu vielä naisia ja miehiä!

Syyskuu tulee olemaan toiminnan täyteinen kuukausi, sillä silloin Deittisirkuksen tapahtumia näkee monella eri paikkakunnalla. Sinkkubileitä: Lohjalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, ja Tampereella. Orginaalit Speed datingit Tampereella ja Helsingissä. Lähetin deittisirkuslaisille eli tapahtumissa toimiville henkilöille myös uutiskirjeen muistutuksena tulevista tapahtumista.

Muuten tämä viikko jäikin itseltäni lyhyeksi, sillä olin muutaman päivän sairaslomalla. Ne päivät, jotka koneen ääressä sitten istuin olivat työntäyteisiä. Ensiviikolla sitten uudella puhdilla toimistolla.

Bloggaillaan jälleen ensi perjantaina, rentouttavaa viikonloppua!

Terkuin Deittiprinsessa Jenni

www.deittisirkus.fi
https://www.facebook.com/Deittisirkus

 

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Makaroonilaatikko ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä