marjattaMarjatta on boheemi ja kiehtova taiteilijasielu Kiteeltä. Hän opiskelee ja on kiinnostunut erilaisista taiteen aloista. Hän asuu Puhoksella, joka on Kiteellä sijaitseva taajama.

”Harrastuksiini kuuluu mm. tanssi, piirtäminen, runojen ja tarinoiden kirjoittaminen, käsityöt, ruoan laitto, musiikin kuuntelu, teatteri ja valokuvaus. Olen hieman romanttinen höpsö ja kaipaan paljon hellyyttä, jos niitä on sinulla tarjota, tulemme varmasti loistavasti juttuun. Olen myös aika puhelias, aluksi tosin hieman hiljaisempi.”

Marjatta ei vaadi miehen ulkonäöltä juurikaan muuta, kuin olisi siisti/asiallinen ja häntä itseään pidempi (165cm).

”En ollenkaan pidä tupakoijista, joten jos tupakoit, turha yrittää. En itse juo alkoholia kovin usein, joten ryyppyseuraksi minusta ei ole. Olen hiukan lapsenmielinen hassuttelija, ja minun kanssani saattaa päätyä mielenkiintoisiin tilanteisiin.
Huumorintaju on yksi tärkeä luonteenpiirre miehessä. Ilman sitä ei tule kanssani toimeen, minulla kun on tapana hassutella paljon. Rehellisyys, avoimuus ja lempeys ovat myös tärkeitä luonteenpiirteitä.”

Marjatta rakastaa pitkiä ja syvällisiä keskusteluja ja toivoo tätä myös mieheltään, edes kuuntelun muodossa. Musiikki on lähellä hänen sydäntään ja musiikkimaukseen hän mainitsee mm. Erinin, Johanna Kurkelan, Laila Kinnusen ja Juha Vainion.

Mikäli olet hakemassa seurustelukumppania, niin ota yhteyttä Marjattaan alla olevan lomakkeen välityksellä. Ei kiitos yhden illan jutuille!