LiveLOVE -ilta on täällä taas! Rennossa ja elämyksellisessä deittitapahtumassa Deittisirkus ja WeeGee yhdistävät voimansa. Tule mukaan designia, arkkitehtuuria ja taidetta yhdistävään tapahtumaan! Tapahtumaan on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista

Illan ohjelma:
– TAIDE-MATCHING klo 18.00–19.20

Kaikille avoin taidekierros. Voit osallistua sinkkuna tai pariskuntana. Kierroksella vaihdetaan ajatuksia valituista teoksista ja keskustellaan mitä tuntemuksia ne itsessä herättävät.

– SPEED DATING klo 19.30 alkaen
Vain sinkuille tarkoitettu tilaisuus. Ilmoittautuminen SPEED DATINGIIN TAIDE-MATCHINGIN lähetyspisteellä klo 18–19.20 välisenä aikana. Mukaan mahtuu rajallinen määrä deittailijoita – ole siis nopea.

Ravintola Lumière avoinna koko illan.

https://www.facebook.com/events/689492721970825/

Deittailun lomassa voi pysähtyä nauttimaan jazzista, kun April Jazz + WeeGee -klubilla lavalle nousee klo 19 Iiro Rantalan uusi yhtye Flock.Edellytämme kasvomaskin käyttöä näyttelykeskuksen tiloissa. Tutustuthan WeeGeen muihin turvallisuusohjeisiin osoitteessa: www.weegee.fi

Lämpimästi tervetuloa!
WeeGee sijaitsee n. 900 metrin päästä Tapiolan metroasemalta. Ei ennakkoilmoittautumista. Tulethan siis ajoissa paikalle.
Tapahtuman toteuttaa yhteistyössä Näyttelykeskus WeeGee ja Deittisirkus