Seksi on kaikkien oikeus, harrasta sitä yksin tai yhdessä. Käväisin tässä kuussa aviomieheni kanssa seksimessuilla, tarjolla oli mm. kaikennäköisiä härpäkkeitä. Ilokseni pongasin sieltä TEATIAMO:n. Suomalaisen naisen suunnittelemia tyylikkäitä dildoja eri tarpeisiin. EsillePANOkin oli enemmän omaan makuuni kuin muilla ständeillä: raikkaat värit, söpö pupujussi ja viehättävä naisyrittäjä, joka kehtaa SEISTÄ omien tuotteidensa EDESSÄ ja TAKANA. Ostinpa itsekin yhden MISTERIN. En kuitenkaan kerro, että minkä.

1435897829475Suomessa noin puolet 20–45-vuotiaista miehistä ja naisista omistaa seksilelun (RFSU:n tilaama tutkimus: YouGov tammikuu 2008, otos 4000 henkeä Pohjoismaissa) ja peräti 80 % voisi kuvitella kokeilevansa niitä. Sama tutkimus kertoo, että 91 prosentin mielestä hyvinvointi kasvaa seksileluja käyttämällä. Tämäkin tutkimus on jo 7 vuotta vanha, joten lukemat ovat nyt todennäköisesti korkeammat.

Dildojen käyttö ei tietenkään ole sama asia kuin seksi ihmisen kanssa, koska läheisyys, luottamus ja nautinnon yhteinen jakaminen ovat oleellisia asioita. Jos esimerkiksi naisena sinulla on vaikeuksia saada orgasmia tai et edes tiedä mikä se on, niin kannattaa treenata sitä dildolla. Sitten kun vastassa on oikea ihminen, niin sinulla on käsitys siitä miten saat nautinnon parhaiten. Mikäli suhteessa ollaan jo vakaalla tasolla, niin seksilelut voivat tuoda kivaa ekstraa petipuuhiin, jos kumpikin niistä tykkää.

Nautinnon saaminen on yläpään asia

Niin seksissä kuin muissakin asioissa vaaditaan keskittymistä, uskallusta heittäytyä, sekä tietynlaisen rentouden säilyttämistä suorituksen aikana. Lisäksi menestyminen seksissä vaatii  rohkeutta keskittyä täysillä omaan suoritukseensa vapaalla tyylillä huomioiden samalla toisen ihmisen nautintoon saattamisen. Jos yläpää ei ole messissä, niin alapää huomaa sen nopeasti. Seksi on myös hyvä rentoutumismuoto, eli hyvä vaihtoehto säkin hakkaamiselle tai nautintoaineille.

MISTER SUPER VAI MISTER BRAZILIAN MAX?

Miten haluat käyttää dildoasi?
Värinällä vai ilman?
Onko hinnalla merkitystä?
Mikä koko voisi olla kiva?
Viehättääkö joku tietty ulkonäkö?

Dildon ostamista voi verrata vaikka auton ostamiseen: käyttötarkoitus, muotoilu, ulkonäkö, koko, liikkuvuus/värinä ja hinnan painottaminen omien tarpeiden mukaan. Dildot ovat sen verran edullisempia kuin autot, niin niitä voi hankkia halutessaan myös paljon erilaisia. Nautinnollista viikon alkua!

Deittikuningatar
Anna Uusiheimala

annaUu-2webdreamdate logodeittisirkus logo