Ikuinen myytti! Kaikkihan sitä tekee – vai tekeekö? Mä mätsäsin tinderissä ihan mukavan miehen ja me asuttiin niin lähekkäin, että vähän jopa pelotti treffata hänet, kun mietin että mitä jos sit törmätään joka päivä kotikadulla sen jälkeen. Lähekkäin asuminen on erittäin hyvä juttu, jos alkaa hyvä suhde ko. henkilön kanssa, mutta tosi kurja jos ei olekaan mitään kemiaa vaan vain kiusallisia kohtaamisia.

Firenzen yliopiston tutkijoiden mukaan kohtuullinen punaviinin nauttiminen erityisesti naisten kokemaa seksuaalista mielihyvää.

No mä menin hänen luo perjantai-iltana lailliselle punaviiniä. Meillä synkkasi tosi hyvin, joten päädyttiin sängylle katselemaan läppäriltä leffaa. Ennenkuin leffa ehti puoleen väliin, niin meidän vaatteet alkoi olla vain ärsyttävä este nautinnon edessä ja niistä pitäs joko hankkiutua eroon tai pukea hyvin äkkiä lisää ja painua kylmään kevätyöhön kotimatkalle. Joten mä tein peliliikkeen ja sanoin, et en halua harrastaa seksiä.

Sanoin että hei, me kumpikin ollaan järkeviä aikuisia ja tiedetään että jos me halutaan tutustua toisiimme paremmin ja etsitään jotain kestävää, niin meidän ei tulis mennä sänkyyn nyt heilutteleen peittoja. Se mies meni jotenkin tosi paniikkiin ja selitti, että on kyllä samaa mieltä, mutta aina kaikki menee kumminkin pieleen, harrasti tai ei harrastanu seksiä. Että jos nainen ei halua ekatreffeillä, niin se ei halua ikinä ja toisaalta jos se on mies, joka ei halua ekatreffeillä niin se nainen vetää herneet nenään, eikä siitä kuulu enää ikinä.

Mä oon pohtinu tätä asiaa ja oon aika varma, että juttu voi kyllä kehittyä tapailusuhteeksi senkin jälkeen, jos ekatreffeillä harrastetaan seksiä, mutta sen ihmisen pitäis olla jollain tosi syvällä tasolla samalla aaltopituudella ja sen seksin pitäis olla sairaan hyvää. Usein jos on tutustunut ensin paremmin ja tunteita tulee ennen seksiä, kävis melko keskinkertainenkin seksi, koska sitä vois sitten parisuhteessa oppia ja syventää. Tarina jatkui niin, että mä lähdin kotiin ja me nähtiin seuraavana iltana uudestaan ja harrastettiin huonoa seksiä. Ei ollu sitä ekan illan kliimaksia, toinen ei enää tuntunu niin mielenkiintoiselta ja mä en tehny kompromisseja laadun suhteen – next please. Ei olla onneks törmätty maitokaupassa! Mitä mieltä ootte seksistä ekatreffeillä? Joo vai ei? Mietittekö koskaan monetko ekatreffit toinen on käyny – tai ite?

Janette -87

Kolmekymppinen Janette asuu Tampereella ja etsii elämänkumppania rinnalleen. Ennen sen oikean löytymistä pääsemme tutustumaan Janeten sinkkuelämän kiemuroihin.