Sinkkuäidin deittailu ei ole aina niin yksinkertaista kuin lapsettoman naisen. Mikäli sinulla ei ole siitä aiempaa kokemusta, niin lukaise pari tärppiä.

 

  1. Erilaiset prioriteetit: Olet sijalla kaksi. Ennen kun olet hänen mahdollinen poikaystävänsä, niin hän on äiti. Tätä ei voi muuttaa, joten opi heti ymmärtämään se. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, jos lapsella ei ole kaikki hyvin, niin treffit saavat jäädä. Monesti myös lasten biologinen isä on tavalla tai toisella mukana kuvioissa.

sinkkuäiti

  1. Kärsivällisyys: Sinkkuäidillä voi olla takana pettymys parisuhteesta. Ole siis kärsivällinen ja näytä teoillasi luotettavuutesi ja se että olet tosissasi hänen kanssaan.
  2. Spontaanius ja huomiointi: Sinkkuäidin arkea piristät parhaiten pienillä spontaaneilla asioilla. Lähetä tekstiviesti ja kysele päivän kulusta. Tee mukavia pieniä ehdotuksia tulevaisuudesta ja ole hänelle huomaavainen. Tarjoa myös apua, jos näet siihen tarvetta.
  3. Ole kiinnostunut hänen lapsistaan. Sitten kun on aika tavata lapset, niin vie heille pienet lahjat. Lahjat liittyvät siihen tietoon, mitä sinulle on selvinnyt ennalta keskusteluissanne liittyen lapsiin ja heidän kiinnostuksen kohteisiinsa. Äiti varmasti arvostaa tätä jopa enemmän kuin itse lapset.