Tapasin pari viikkoa sitten vanhoja kavereitani tyttöjen illan merkeissä. Yllätys, että keskustelimme miehistä. Ja enimmäkseen niiden puutteesta. Yhdellä daameista ei ollut älypuhelinta, mutta armoton kiinnostus Tinderiä kohtaan. No, minä avasin sovelluksen puhelimestani, omilla tiedoillani, ja annoin hänen swiippailla ruutua elämänsä ilosta.

Eilen muistin, että Tinder on kännyssäni. Minun piti poistaa se. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja päätin edes parin miehen verran selailla. Mitä löysin? Kivannäköisiä miehiä. Pari julkkista, yhden exän, muutaman tutun ja pari matchia. Ihan jees.tindermies

Mutta mikä ei ole jees?

Se, että nuo tuntemani miehet olivat kaikki reippaasti kaunistelleet ikäänsä. Jos syntymävuosi on kuuskyt-luvulla niin ikä ei voi olla nyt 38v. Lieneekö jotain varhaiskeski-iän dementiaa liikkeelle enemmänkin? Ilmeisesti 38v. on toimiva valinta miehen näkökulmasta, sillä kaikki tutut miehet olivat valinneet saman iän.

Olisi varmasti sopivampaa tavata mies tosielämässä. Vaikka speeddatessa? Ainakin mies on sitä mitä väittää. Eikä tarvitse ensi tapaamisella miettiä ”WTF, missä se 38v. mies on?”

Kivaa viikonloppua kaikille,

Emma