Viisi vuotta sinkkuna ollut Minna työskentelee maahanmuuttajapalvelussa, jossa hän tapaa päivittäin uusia erilaisia ihmisiä. Tämä tekee työstä mielekkään ja jokainen päivä on todellakin erilainen. Huumorintajuisella ja rempseällä Minnalla arkeen kuuluu myös kolme ihanaa tyttölasta (yhteishuoltajuus).

Minna”Jos pitää puhua miesten ulkoisista avuista, niin kalju ja parrakkuus on plussaa. Ennen kaikkea miehen pitää olla miehen kokoinen. Luonne on kuitenkin ulkonäköä tärkeämpi ja tosikkojen ei kannata vaivautua. Huumorintajulla pärjää pitkälle kanssani, koska olen iloinen ja hiukan kierolla huumorintajulla varustettu. Aluksi saatan olla vähän hiljaisempi, mutta ujoa musta ei saa tekemälläkään. Haluan miehen, jonka kanssa voi keskustella asiasta kuin asiasta ja että hän ottaa myös muut ihmiset huomioon.

Musiikkimakuni vaihtelee, mainittakoon mm. Klamydia, Erin ja Sunrise Avenue. Kuuntelen aika paljon sitä mitä nyt radiosta tulee. Erikoisuuksistani mainittakoon, että en pidä lainkaan marjoista. Rehellisyys parisuhteessa ja kaikissa ihmissuhteissa on A ja Ö. Harrastuksiin ei hirveästi jää aikaa, kun lapset pitävät huolen ettei aikani käy pitkäksi. Käsitöitä tulee jokseenkin tehtyä ja uimahallissa pulikoitua. Nyt haluaisin löytää rinnalleni kumppanin jakamaan arjen ilot ja surut.”

Lähetä Minnalle viesti alla olevan lomakkeen välityksellä ja kerro miksi Sinä olisit mahdollisesti hyvä treffikumppani hänelle.
Minna vastaa häntä kiinnostaville henkilöille