Kannattaa käydä niin kauan aktiivisesti treffeillä ennen kuin löytää sen, jonka kanssa homma toimii. Et voi tietää toisen ihmissuhdehistoriaa ja muita yksityiskohtia, mitkä vaikuttavat vastapuolen kiinnostukseen jatkoa ajatellen. Omallakin kohdallani jokunen on saattanut luulla, että olen ollut aidosti kiinnostunut, vaikka tosiasiassa olen ollut vain kohtelias tai viihdyttänyt itseäni kyseisellä seuralla. Tämä tietysti vaatii hiukan pokeria.

Suomalaisille pokeriturnaukset sekä niiden merkitys sai aikoinaan lähtönsä SubTV:llä esitetyistä World Poker Tour–turnauksista. Tämä toimi myös nettipokerin osalta hyvänä kiihdyttäjänä sillä koskaan aikaisemmin maailma ei ollut kokenut vastaavanlaista kiinnostusta pokerin pelaamista kohtaan, vaikka pokeri oli ollut vuosikymmenten ajan suosittua mm. Las Vegasissa.

Loppuun asti

Vain yhteen juttuun panostamalla kerrallaan voi mennä loppuun asti ja saavuttaa parisuhteen tuoman onnellisuuden. Siitä kertoo myös tämä ihana Elastisen ja Johanna Kurkelan biisi. Pokerissa pelataan myös loppuun asti omalla panostuksella. Pokeria on totuttu pelaamaan käteispelien muodossa; raha vaihtaa välittömästi omistajaa ja pelistä on käytännössä mahdoton pudota pois, mikäli rahaa riittää. Turnausmuodossa pelattavat pokeri- sekä kolikkopeliturnaukset ovat asia erikseen sillä näissä on yleensä yksi sisäänosto, joka määrittelee minkä verran sinulla on mahdollisesti omaa ”turnauselämääsi” jäljellä. Tämä onkin yksi kiehtovimmista konsepteista pokeriturnausten ympärillä, sillä se vetoaa eri pelaajatyyppeihin loistavasti. Olit sitten ammattilainen, tai vasta-alkaja, turnaukset sopivat sinulle ja pelikassallesi (sen koosta huolimatta).

Kolikkopeliturnaukset

Kolikkopeliturnausten palkinnot vaihtelevat eri nettikasinoiden välillä, mutta yleisesti ottaen tarjolla on kuitenkin tuhansia euroja, hieman turnauksen luonteesta riippuen. Kolikkopelien ympärillä pyöriviä turnauksia pelatessa kannattaa lukea säännöt ja ehdot huolellisesti sillä näissä on usein hyvin kerrottu esimerkiksi pelirajoituksiin liittyviä ohjeistuksia. Yleensä tämänkaltaisissa turnauksissa on nimittäin vain tietty joukko ennalta mainittuja pelejä joita voit pelata, osallistuessasi turnaukseen. Hyvä paikka lähteä metsästämään lisätietoa mahdollisesti tulevista turnauksista on SlotsExpert. SlotsExpert kertoo kolikkopeleistä kaiken ja se toimiikin hyvänä tietopankkina pelaajille jotka pyrkivät etsimään lisää tietoutta mistä tahansa iGaming –alaan liittyvästä asiasta.