Ruudut stimuloivat vain kahta aistiamme. Todellinen kolmiulotteinen maailma stimuloi huomattavasti enemmän aisteja, kuten hajua, tuntoa ja makua. Nykyihmiset pitkästyvät helposti ja elämää eletään arkiputkessa ruutujen ja rutiinien äärellä. Istutaan pitkään tylsissä kokouksissa tai tehdään työtä jolla ei koeta olevan tarkoitusta.

Pitkästyminen ja yksinäisyys kasvaa niin pienissä kuin isoissa kaupungeissa

Ihmiset kiirehtivät pisteestä A paikkaan B olematta läsnä hetkessä. Kiireessä ajatellaan mennyttä ja tulevaa, mutta kaikki kyseisessä hetkessä jää paitsiolle. Tämän vuoksi hyväkään tuttu ei huomaa sinua ihmisvilinässä ja uusiin ihmisiin tutustuminen todellisessa elämässä voi olla haasteellista.

Jännitystä, masennusta ja päihteitä

Pitkästynyt ihminen voi hakea elämäänsä lisää elämisen tuntua monella eri tapaa. Toiset hakevat sitä kaahaten ylinopeutta tylsän työpäivän jälkeen tai harjoittamalla suojaamatonta seksiä tuntemattomien ihmisten kanssa, jotkut masentuvat ja toiset turvautuvat päihteisiin. Pahimmissa tapauksissa masentunut ihminen käyttää päihteitä ja hakeutuu tietoisesti vaaratilanteisiin.

Täytä aukkosi oikeilla asioilla

Tylsistynyt ihminen shoppailee esim. normaalia enemmän, sillä sisäisesti tyydyttämätöntä aukkoa pyritään täyttämään ulkoisilla asioilla. Varsinkin naisten kohdalla plastiikkakirurgian yleistyminen voi johtua siitä, että elämän aito sisältö ja mielekkäät haasteet puuttuvat. Vääristynyt minäkuva ilman järkevää tekemistä saa luulemaan, että suuremmilla rinnoilla tai pyöreämmällä takapuolella saisi paremman elämän. Tietenkin hyväkuntoinen vartalo on kaunis, mutta luojan antama persoonallisuus niin kasvoissa kuin kropassa on kiehtovaa.

Ylös, ulos ja ihmisiä tapaamaan1

Itse liputan liven puolesta. Yksi kymmenen minuutin tapaaminen korvaa kevyesti esimerkiksi liike-elämässä kymmenen sähköpostin vaihtoa. Sama asia kertaantuu jopa siviilissä. On siis oleellista mennä mukaan tapahtumiin ja paikkoihin, missä on mahdollisuus uusia ihmisiä. Kaikki kohtaamiset ja parisuhteet eivät mene aina nappiin, mutta jokaisesta oppii jotain. Tiedän mistä puhun!

Sanotaan ettei kukaan tule sinua kotoa hakemaan, minä tulisin jos voisin.

 

Deittikuningatar Anna

Deiteillä nähdään!
www.deittisirkus.fi

10477346_10152661117947530_3070982077176335587_n